Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Εστάλη ΕΦΚΑ και σε άνθρωπο που απεβίωσε πριν από 16 χρόνια!

Ιστορίες ελληνικής τρέλας

Ο ΕΦΚΑ, ο νέος ασφαλιστικός φορέας, δεν κάνει διακρίσεις κι έτσι στέλνει ειδοποιητήρια πληρωμής ακόμα και σε αυτούς που έχουν αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πατρίς» το ραβασάκι του ΕΦΚΑ έφτασε και για άνθρωπο που έχει αποβιώσει εδώ και 16 χρόνια, από τον Νοέμβριο του 2001.

Όπως τόνισε στην εφημερίδα ο 50χρονος αδελφός του νεκρού αγρότη ο οποίος κατοικεί σε κοινότητα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, στα χέρια του έφτασε ειδοποιητήριο πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών ύψους 86,98 ευρώ για τον αδελφό του, και μάλιστα του εμφανίζει φορολογητέο εισόδημα 410,26 ευρώ!

Την αρχική έκπληξη διαδέχθηκε ανησυχία μήπως το ΑΦΜ του εκλιπόντος έχει υποκλαπεί και χρησιμοποιείται παράνομα από άλλους.
«Τον φάκελο μου τον έδωσε ένας εξάδελφός μου που έχει το ίδιο όνομα με τον θανόντα αδελφό μου, όταν αντιλήφθηκε ότι είναι άλλο το πατρώνυμο. Έμεινα έκπληκτος και φοβήθηκα μήπως έχει χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλον το ΑΦΜ και αντιμετωπίσουμε προβλήματα από το πουθενά.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν μας είχε έρθει κάτι και ανησύχησα όταν πήρα τον φάκελο», δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο 50χρονος από την περιοχή των Κρεστένων, εκφράζοντας παράλληλα την απορία του για το πώς εκδόθηκε το ΑΦΜ του αδελφού του, από τη στιγμή που έχει πεθάνει από το 2001.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News