Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 16,5 μονάδων για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

Μπροστά με 31% είναι η Νέα Δημοκρατία σε δημοσκόπηση της Opinion Poll που δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 14,5%.

Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 6,7%, ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,6% και η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,5%. Από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, αυτά είναι τα κόμματα που θα έμπαιναν στη Βουλή.

Αντίθετα, οριακά εμφανίζονται η Ένωση Κεντρώων με 2,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2,6%, ενώ ποσοστό 2% καταγράφουν οι ΑΝΕΛ, η ΛΑΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με το Ποτάμι να βρίσκεται στο 1%.

Παράλληλα, στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. 

Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων (86,7%) εκτιμά ότι όσο καθυστερεί η αξιολόγηση, τόσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα για τη χώρα, ενώ το 75,1% απαντά ξεκάθαρα πως δεν πιστεύει τη νέα υπόσχεση της κυβέρνησης, ότι δηλαδή θα υπάρξουν αντίμετρα που θα μηδενίζουν την οικονομική επιβάρυνση στα νοικοκυριά από τα νέα μέτρα.

---
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

12 σχόλια:

  1. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ 55 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες σαχλαμάρες. Η ΝΔ εκεί γύρω στο 30% θα κυμανθεί. Η έκπληξη είναι το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σίγουρα κάτω από το 10% και μάλλον είναι τρίτο κόμμα. Είναι νοήμονες οι ψηφοφόροι και δεν θα ανεχθούν την κοροϊδία και την εξαπάτησή τους.
      Ξέρω ξέρω θα πείτε ότι η ΝΔ η δείξα και η πήξα ευθύνεται μαζί με το ΠΑΣΟΚ για τη σημερινή κατάσταση (για το διάστημα 1981 - 2008). Συμφωνώ μαζί σας. Αν και η ΝΔ του Κυριάκου απογοητεύσει τον κόσμο, θα καταλήξει να έχει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ. Η αριστεροδεξιά συγκυβέρνηση απογοήτευσε επειδή εξαπάτησε τον κόσμο που τους ψήφισε και αυτό θα το πληρώσει.
      Απογοητευμένος

      Διαγραφή
  2. εγω παλι βλεπω νικη μεν της νδ με διαφορα οχι πανω απ τις 2 μοναδες...και αυτο γιατι απ το πες πες κατι θα μηνει..ειπαμε μετανιωσε ο λαος που ψηφησε τσιπρα...αλλα οχι οτι νοσταλγει και την νδ....μην τρελαθουμε κιολας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΙΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχως ο Γιωργακης ειπε την αληθεια απο το Καστελλοριζο...ολες αυτες τις "αλλαγες" πληρωνουμε τωρα συντροφε.οσα λεφτα μοιρασαν τοτε ,ηταν δανεικα..το προβλημα ειναι οτι δυστυχως δεν υπαρχει καποιος για να μας πεισει πλεον

      Διαγραφή
    2. Όλα τα μεγάλα σκάνδαλα έγιναν επί ΠΑΣΟΚ

      Διαγραφή
    3. δηλαδή δεν αλλάζουμε με τίποτα.

      Διαγραφή
  4. Το ποσοστό που σύριζα είναι από τους δημόσιους υπαλλήλους , αλλά να ξέρουν, ότι το "αίμα" που χύνουν κάθε μέρα οι επαγγελματίες για να τους συντηρούν έχει στερέψει, αυτό να το καταλάβουν καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παραφουσκωμένα τα ποσοστά του $ύριζα και της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιός πιστεύει αυτές τις δημοσκοπήσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1,43 όταν ο δημόσιος υπάλληλος έπαιρνε τα δώρα και τα έριχνε στα μαγαζιά, αυτό δεν ήταν συντήρηση, για αυτό βαράτε τώρα μύγες, όλα είναι αλυσίδα ,δυστυχώς.Αν δεν ξυπνήσουμε ,να κάνουμε την επανάσταση απέναντι σε όλους αυτούς, δεν υπάρχει σωτηρία με κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μνημόνιο μέχρι να σβήσει ο ήλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News