Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Συγκλονίζει η μητέρα της 17χρονης που λιποθύμησε από την πείνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη κοπέλα είχε να φάει τρεις ημέρες

«Ξέρετε έχουμε πρόβλημα με το φαγητό των τριών παιδιών μου», είπε στους σοκαρισμένους καθηγητές του σχολείου της 17χρονης κόρης της η άνεργη μητέρα. Λίγο πριν είχε κληθεί να πάρει το παιδί της στο σπίτι γιατί είχε λιποθυμήσει από την πείνα...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη κοπέλα είχε να φάει τρεις ημέρες. Το πρωί της Τρίτης πήγε στο σχολείο της στην Πάτρα, όμως λίγο μετά την έναρξη του μαθήματος ζήτησε να βγει έξω. Μόλις έκανε δυο βήματα δεν άντεξε, σωριάστηκε στο έδαφος και λιποθύμησε.

Μόλις συνήλθε, το κορίτσι ζήτησε τη μητέρα του, η οποία ήρθε και την πήρε. Λίγο αργότερα η γυναίκα επέστρεψε στο σχολείο για να εξηγήσει στους δασκάλους της κόρης της τι συνέβαινε.

Η ίδια είναι άνεργη και εργάζεται μόνο περιστασιακά ως καθαρίστρια. «Ξέρετε έχουμε πρόβλημα με το φαγητό των τριών παιδιών μου», ήταν τα λόγια της, που σόκαραν όσους την άκουσαν. Διάφορα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν της επιτρέπουν να παρέχει στα τρία παιδιά της τα βασικά για τις ανάγκες τους, με αποτέλεσμα η μεγάλη της κόρη να μην αντέξει.

«Εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει αυτό το πρόβλημα, το πρόβλημα του υποσιτισμού», λέει ο κύριος Κώστας Γιαννόπουλος, περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, που επιβεβαιώνει πως αυτό δεν ήταν το μόνο περιστατικό.

Η κοινωνία της Πάτρας πάντως ανταποκρίθηκε άμεσα και με διάφορους τρόπους στηρίζει την οικογένεια των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Τώρα η μητέρα είναι σε αναζήτηση δουλειάς, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες των παιδιών της.

11 σχόλια:

  1. Ο Σύριζα μάλλον φταίει και για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ο αντιμνημονιακος συριζα μαζι με τους αλλους κοπριτες σιγουρα φταιει βολεμενε και για αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πειράζει είμαστε ανθρωπιστές και ταιζουμε τους λαθρο και τους δίνουμε και 400 για να έχουν να κινούνται βρε παιδί μου!!Σιγά ένα ελληνακι είναι μην είστε και ρατσιστές και φαισιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι τα κανάλια αποφεύγουν να πουν ότι η κοπέλα είχε περίοδο, γι αυτό ζήτησε να βγει από την αίθουσα για τις τουαλέτες, περνά απαρατήρητο. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την έλλειψη τροφής, είχε ως αποτέλεσμα τη λιποθυμία της.
    Αυτό λέγεται παραπληροφόρηση και αισχρή εκμετάλλευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλιστα πληρωμενε, οτι πεις, ζησε λιγο ακομα τ ονειρο σου και μετα τσακιστητε απ τη χωρα.Και μη ξεχασω οσο αφορα το σχολιο σου.....φτου σου.

      Διαγραφή
    2. 8.23 αυτά τα είπε ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης. Διάβασε ξανά το σχόλιό μου για να το καταλάβεις. 2.53

      Διαγραφή
  5. Γι'αυτην την οικογενεια δεν υπαρχουν αλληλεγγυοι ??? Μονο για τους βρομιαρηδες υπαρχει φαγητο ??? Ου να μου χαθητε υποκριτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι οι παραπάνω έχετε πρόβλημα... το μυαλό σας παράγει μόνο σαλάτα.

      Διαγραφή
  6. Όλοι πρέπει να βοηθουμε με οποίο τρόπο μπορούμε το συνανθρωπο μας. Είτε υλικά είτε ψυχικά είτε είτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή μας... Ο Θεός να μας φυλάει από το ποσό απόμακροι είμαστε από αυτούς που θέλουν βοήθεια. Ντροπή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News