Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

(ΦΩΤΟ): Ακρίτας Σωσάνδρας - Άρης Νησίου 2 - 2

Επιμέλεια Γιώργος Καραγιαννίδης

Ακρίτας Σωσάνδρας - Άρης Νησίου 2 - 2 (ΤΕΛΙΚΟ)0 - 1 Τσεγάνης (17')
1 - 1 Τσίκος (26')
1 - 2 Μουτσάρας (58')
2 - 2 Κοτζαμανώλης (74') 
Χαμένο πέναλτι του Δούμου (Ν) στο 52'

Αποβολή του Παρτσανάκη (Σ) στο 60'  

Δείτε τις φωτό:
























Πηγή: akritas-sosandras.blogspot.gr

17 σχόλια:

  1. Ατζαμιδάκη κρίμα και σε είχαμε για καλό διαιτητή, 30-70 υπέρ του Νησίου έπαιξες. Τον κολλητό του τον Κόκλη τον αρχηγό του Νησίου 3 φορές έπρεπε να του δείξει κόκκινη αλλα εκανες την παπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ένα παιχνιδι διαφημιση του ποδοσφαιρου απο δυο πολυ καλες ομαδας με τον διαιτητη να ειναι δυστυχος ο αρνητικος πρωταγωνιστης αφου θα επρεπε να ειχε αποβαλλει τουλαχιστον δυο ποδοσφαιριστες του νησιου. ενας φιλαθλος του ερασιτεχνικου ποδοσφαιρου απο την Αριδαια. μπραβο και στις δυο ομαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mpravo atzamidaki ta kataferes na kopseis bathoys apo tin sosandra. oso kanei koumanto stin eps o tsavdaridis auta tha vlepoume. ntropi sas ekei stin eps

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάνω από τα μισά παιχνίδια πού παίζει αυτός ο διαιτητής..είναι στημένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπον εγώ σαν ουδέτερος επειδή βλέπω λέτε για τον διαιτητή θα σας πω την αποψη μου.
    στην αρχη του παιχνιδιου ο Μπεσιος τραβαει απο την μπλουζα τον Καραγιαννιδη ενα η Σωσανδρα βγαινει σε αντεπίθεση και ο διαιτητης δεν του δίνει καρτα.
    λιγα λεπτα πιο μετα ο Μπεσιος παλι τσαματαει την μπαλα με το χερι και στην συνεχεια ενό εχει σφυριξει ο διαιτητης πετάει την μπαλα μακρια, παλι δεν δεχετε καρτα
    το πρωτο γκολ του Νησιου ο παικτης που το βαζει ειναι θεση οφσάιντ, ειμαι στην ευθεία και το βλέπω
    λιγα λεπτα αργοτερα ο ιδιος βοηθός κοβει επιθετικο του Νησιου που καλύπτετε.
    σωστη καρτα σε Χρηστιδη.
    προβολή του Σπαχου απο πισω στην πλατη του Καραγιαννιδη δεν δινει καν φαουλ και ηταν και καρτα.
    κιτρινη δεν δινει στον Καραγιαννιδη για διαμαρτυρία σε δυο φασεις μαλιστα.
    σωστη κιτρινη στον Μπεσιο για φαουλ που αν ειχε δωσει μια απο τις προηγουμενες θα ηταν η δευτερη.
    το πεναλντι ειναι δυσκολη φαση με τον Χρηστιδη να ειναι κατω και τον παικτη του Νησιου να παει να πέφτει χωρις να υπαρχει ιδιαίτερη επαφη, νομιζω γιατι ημουν και μακρια πως δεν ηταν, αλλα αφου το εδωσε επρεπε να δωσει και δευτερη κιτρινη στον Χρηστιδη.
    πολυ σωστη η κοκκινη στον παικτη της Σωσάνδρας, θα επρεπε να βγαλει ομως κίτρινη και στον Τσόρμπα στην ίδια φαση.
    σωστή κίτρινη στον Κόκλη.
    φαση μεσα στην περιοχη του Νησιου με εναέρια μπαλια και δυο παικτες να πέφτουν και να κανουν σάντουιτς το 7 της Σωσανδρας ο οποίος προσπάθησε να κατεβασει την μπαλα, θα μπορουσε να ειχε δώσει έμμεσο, οχι πεναλντι, κατι το οποίο δεν εκανε.
    2-3 φορες που ζητησε ο Καραγιαννιδης πεναλντι δεν ηταν, στην μία βέβαια ηταν φαση ο αμυντικος του Νησιου παει με φορα πανω του αλλα δεν ειναι πεναλτνι.
    Χαρίζει την δευτερη κίτρινη κάρτα στον Κοκλη σε δυο φασεις μια για φαουλ στον Νανο και μια στον Καραγιαννιδη.
    Ο εποπτης κοβει με οφσαιντ που δεν ηταν παικτη του Νησιου ο οποιος έβγαινε απο πλαγια θεση, χωρις μακρια βεβαια απο την εστια.
    και τελευταια φαση δεν δινει εμμεσο για την Σωσανδρα αφου ο παικτης του Νησιου γυριζει την μπαλα στον τερματοφυλακα του και εκεινος την πιανει μεσα στην περιοχη και πλαγια, δεν θεωρω πως παει να διωξει την μπαλα οπως ειπε ο διαιτητης.
    Σε γενικες γραμμες μια κακη διαιτησία με τον ρεφερι να χαρίζει πολλες καρτες ειδικα στους παικτες του Νησιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. file imoun sto gipedo kai ta les ola poly swsta. bravo poy ekatses kai ta egrapses ola auta

      Διαγραφή
    2. Και μόνο που χαρακτιριζεις το κακό διώξιμο του αμυντικού σαν επιστροφή στον τερματοφυλακα μου δίχνεις την άγνοια κανονισμνον που έχεις. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα παιχνίδι καλό με πρωταγωνιστες τους παίκτες μόνο. Ο διαιτητής δεν νομίζω ότι έκανε τραγικά λάθη. Γκρίνια και από τις δύο ομάδες ανέφ λόγου. Που χάλαγε όλη την εικόνα του παιχνιδιού και ξεσήκωνε τους άσχετους ανθρώπους που το παρακολουθουσαν(δεν εννοώ ολους)να βρίζουν και να βγάζουν τα νεύρα τους από τα πρωσοπικα τους προβληματα απεναντι σε ανθρώπους που παίζουν για το χόμπι τους ποδόσφαιρο.

      Διαγραφή
  6. Ατζαμιδακη μια ζωη στα τοπικα θα εισαι αφου οι δημοσιες σχεσεις που θες να κανεις δεν σε αφηνουν να πας παρακατω. χαλασες ενα υπεροχο παιχνιδι. Κοκλης Ατζαμιδακης συμπαίκτες παλαιότερα και φιλοι με τον διαιτητη να του χαριζει πολλες φορες την δευτερη κιτρινη. εκει στην ΕΠΣ βαλτε μυαλο για να μην δείτε την Σωσανδρα απο την ανάποδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόκλης -Ατζαμιδακης έχεις δίκιο ειμασταν συμπαίκτες πριν 10-12 χρόνια περίπου στην Καλή. Χαρά μου που συνεργαστηκα με ενα τόσο αξιόλογο άνθρωπο-χαρακτήρα .Μόνο στην μια φάση θα μπωρουσε να μου δώσει την δευτερη κίτρινη αλλά φαντάζομαι ότι κατάλαβε την πρόθεσή μου για την μπάλα (και ότι δεν βρήκα καθόλου τον παίκτη αλλά το πήρε πολύ έξυπνα ο παίκτης )Η Σωσανδρα έχει μια πολύ καλή ομάδα που προσπαθεί να παίξει δημιουργικο ποδόσφαιρο και τους εύχομαι ότι καλητερο.

      Διαγραφή
    2. Φιλε μου το προβλημα ειναι πως η διαιτησία του κυρίου Ατζαμιδάκη ήταν πολύ διαφορετική κυρίως στον πειθαρχικό ελεγχο απο αυτές που έχει συνηθίσει στο 90% των παιχνιδιών του. Π.χ. το στοπερ ο ποιο κοντος το 16 νομιζω ειχε επρεπε στο πρωτο 10λεπτο να εχει τουλάχιστον μια κίτρινη και δεν ειδε ούτε μία. Και εσυ οπως παραδέχεσαι θα μπορούσε να σου δώσει την δευτερη κίτρινη. Άλλο παιχνιδι τελείως θα γινόταν μετά. επίσης το πέναλντι το εδωσε πολυ εύκολα και για μενα δεν ήταν. σας ευχόμαστε και εμείς υγεία και ότι καλύτερο γιατι έχετε παρα πολύ καλή ομάδα.

      Διαγραφή
  7. ΟΥΤΕ ΤΟ ΡΙΖΑΡΙ ΟΥΤΕ Η ΣΩΣΑΝΔΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΠΣ. ΕΧΕΙ Η ΑΨΑΛΟΣ ΟΜΩΣ. ΤΟ ΡΙΖΑΡΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΥΡΘΑΚΗ ΠΡΩΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΡΕΦΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟ. Η ΣΩΣΑΝΔΡΑ 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΟΥΣΤΑΝΗ ΑΨΑΛΟΣ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΨΑΛΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΡΙΖΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΑΝΔΡΑ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΕΚΤΟΣ 2ΑΔΑΣ ΤΗΝ ΑΨΑΛΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΌΛΟ ΒΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΕΕΕ

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε φίλε να μην Είναι ο Στάθης ο Αχιλλέας μπεος και ο μαρινακης με τη παράγκα

      Διαγραφή
  8. Η Σωσάνδρα δεν εχει παιξει ποτε Σαββάτο στην εδρα της μηπως ξερεις το γιατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει παιξει με το ριζαρι και εχει χασει. το ΔΣ της Σωσανδρας εχει ζητησει να παιζει Κυριακη, οπως και ολες οι ομαδες ζητανε για τα εντος εδρας παιχνιδια να τα βαλουν οποτε τους βολευει, αλλοι οταν παιζουν και εκτος εδρας κανουν το Σαββατο Κυριακη οπως εκανε η Αψαλος στο παιχνιδι με την Φουστανη, ετσι ειναι ομως οταν ο Τσαβδαριδης βρισκετε στην επιτροπή ορισμων των αγωνων. οποτε μετα απο ολα αυτα δεν καταλαβαινω το ηλιθιο σχολιο σου;

      Διαγραφή
  9. Μακαρι να εχουμε συμβουλους σαν τον Τσαβδαριδη και τον Χριστιανιδη στην ΕΠΣ τα παιδια καθε σαβκυρ ειναι στα γηπεδα της Πελλας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News