Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Άκυρη η διαδικασία της 2ης Κυριακής στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας - ΔΕΙΤΕ την απόφαση με την οποία εκλέγεται Πρόεδρος ο Σ. Σωτηριάδης

Αυτή είναι η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που οδήγησε σε εκλογή και… ολική επαναφορά του Σίμου Σωτηριάδη στην Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας και ακυρώνει τη διαδικασία της 2ης Κυριακής:


11 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ........ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ....ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ η απόφαση αυτή είναι λάθος, το θέμα είναι ότι ο Σίμος δεν έχει την πλειοψηφία ούτε ο Δήμαρχος πλέον, οπότε το καράβι μοιάζει νερά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ τα έκανε σαλάτα. Φαγώθηκε να γίνει γ δεύτερη ψηφοφορία μόνο και μόνο για να τσαλακώσει τον δημαρχο. Ετσι κάνουν πι καλοί χριστιανοί.......... ο άνθρωπος δεν αλλάζει τελικά................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ δεν μπορεί να κάνει κουμάντο τους δικούς του ανθρώπους θα κάνει κουμάντο έναν ολόκληρο δήμο;;Παραιτησου χτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξαναρουφα τ αυγο σου, ετσι να καιγεσε και πολυ γουσταρω.

      Διαγραφή
  6. Μπάτση τα ονειρα ειναι για ολους,Καλά εσύ βεσκο καμένο χαρτί έτσι κ αλλιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News