Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Πέλλα: 3 συλλήψεις γυναικών για κλοπές σε super market

Σε βάρος των γυναικών σχηματίστηκε σχετική δικογραφία

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται από χθες τρεις γυναίκες, εκ των οποίων η μία ανήλικη, για δύο περιπτώσεις κλοπής σε super market σε περιοχή της Πέλλας.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το πρωί της 22 και της 25 Φεβρουαρίου του 2017, η μία εκ των δύο γυναικών μαζί με την ανήλικη, εισήλθαν σε κατάστημα super market αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα και διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου τους ανέμενε η δεύτερη γυναίκα, μαζί με άγνωστο συνεργό τους. Η αξία των κλοπιμαίων σύμφωνα με εκτιμήσεις ανέρχεται στα 500 ευρώ.

Σε βάρος των γυναικών σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News