Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Στον εισαγγελέα ο Αρτέμης Σώρρας - Καλείται ως ύποπτος μαζί με 7 συνεργάτες του

Η κλήση στάλθηκε πριν από 2 εβδομάδες και ο Σώρρας δεν εμφανίστηκε ποτέ

Με την ιδιότητα των "υπόπτων" τέλεσης αξιόποινων πράξεων έχουν κληθεί μέχρι αύριο το μεσημέρι από την εισαγγελέα Πρωτοδικών, Ευγενία Αυλίδου, να δώσουν εξηγήσεις ο Αρτέμης Σώρρας και επτά συνεργάτες του στη ΜΚΟ "Ελλήνων Συνέλευσις".

Η μεγάλη προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για την δράση του αυτοαποκαλούμενου "μέγα εθνικού ευεργέτη" μπαίνει στην τελική της φάση και αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξηγήσεων των οκτώ "υπόπτων" θα αποφασιστεί εάν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις ή εάν η έρευνα θα τεθεί στο αρχείο.

Ανάμεσα στα αδικήματα που ερευνώνται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας είναι τα κακουργήματα της απάτης και της σύστασης, διεύθυνσης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση καθώς και σειρά άλλων αδικημάτων όπως η διέγερση πολιτών σε βιαιοπραγίες.

Η κλήση της εισαγγελέως στον Αρτέμη Σώρρα και τους συνεργάτες του στάλθηκε σύμφωνα με πληροφορίες πριν από δύο εβδομάδες ωστόσο μέχρι και σήμερα o ίδιος δεν εμφανίστηκε ενώπιον της εισαγγελέως καμία από τις δύο φορές που ζήτησε προθεσμία. Αντίθετα και εμφανίστηκε μόνο ένας δικηγόρος που τον εκπροσωπεί.

Στο πλαίσιο της μεγάλης προκαταρκτικής εξέτασης που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγο καιρό από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ερευνήθηκαν τόσο η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε για το ζήτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος καθώς και άλλες δικογραφίες που εκκρεμούν και έχουν στο "επίκεντρο" τους τον Αρτέμη Σώρρα όπως εκείνη που έχει σχηματιστεί από Εισαγγελία της Πελοπονήσσου σχετικά με την υποβολή από πολίτες, σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, των επίμαχων εξουσιοδοτήσεων που μοιράζονται από την οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις».

Ο φάκελος εμπλουτίστηκε επίσης με δημοσιεύματα που απέστειλε μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

3 σχόλια:

  1. δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί, γραφικοί (?), αδιάβαστοι (?),ευκολόπιστοι (?) που πίστευαν ότι ο Σώρας θα τους σώσει....μάλιστα έχω ακούσει άτομο να λέει γιατί να πληρώσω την εφορία? ο Σώρας θα μου σβησει τα χρέη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά εδώ πίστεψαν τον Τσίπρα που είπε όλα αυτά τα ψέματα που και ένα παιδάκι θα Καταλαβαίνω ότι λέει παραμύθια. Από την άλλη ο Γιωργάκης που είπε λεφτά υπάρχουνε πάλι τον πίστεψαν δεν είναι στη φυλακή και όλα καλά. Αυτός είπε ότι έχει 600 δισεκατομμύρια και τι έγινε.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News