Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Ο «Ντόντα» απατούσε την Αθηνά Ωνάση γιατί αυτή είχε μανιοκατάθλιψη

Συγκεκριμένα, ο «Ντόντα» σε μια προσπάθεια να «δικαιολογήσει» τις απιστίες του, ισχυρίζεται ότι η Αθηνά πάσχει από μανιοκατάθλιψη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το πολύκροτο διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση από τον σύζυγό της, Άλβαρο ντε Μιράντα Νέτο, ή αλλιώς «Ντόντα».

Η Αθηνά έχει ήδη πουλήσει το σπίτι, τα άλογα και τα αυτοκίνητα του Αλβάρο, ενώ εκείνος τώρα βγάζει την προσωπική ζωή τους ζωή στη φόρα καταλογίζοντας στην «χρυσή» κληρονόμο ψυχικά νοσήματα και αδυναμία να εκπληρώσει έστω και τα στοιχειώδη καθήκοντα μιας συζύγου.

Συγκεκριμένα, ο «Ντόντα» σε μια προσπάθεια να «δικαιολογήσει» τις απιστίες του, ισχυρίζεται ότι η Αθηνά πάσχει από μανιοκατάθλιψη και ότι αυτό είχε πολλές επιπτώσεις στη σχέση και τις προσωπικές επαφές του ζευγαριού.

Μάλιστα, τα ανωτέρω πρόκειται να υποστηρίξει στο δικαστήριο μια διακεκριμένη ψυχίατρος της Βραζιλίας που θα παραστεί ως μάρτυρας προκειμένου να πιστοποιήσει τα λεγόμενα του Αλβάρο. Κατέθεσε, επίσης, αγωγή διεκδικώντας 10 εκατομμύρια δολάρια, ισχυριζόμενος ότι η καριέρα του ως ιππέας υπέστη βλάβη κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Αθηνά Ωνάση.

3 σχόλια:

  1. Κρίμα το κορίτσι αυτό δεν είχε καμιά συμπαράσταση Το εκμεταλλεύτηκαν όλοι. Αλλά και το ίδιο δεν είχε και πολύ μυαλό. Δεν καταλάβαινε την εκμετάλλευση; Εγω αν ήμουνα στη θέση της θα ερχόμουνα στην Ελλάδα θα έπαιρνα σύζυγο Έλληνα φτωχό και τιμιο! και κυρία θα διεύθυνα τις επιχειρήσεις μου,όσες απέμειναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο σου την σκέφτεστε πολύ τη θεση της;;;; Ή την περιουσία της;;; Αλλά. Ασε τι λέω.....;;;

      Διαγραφή
  2. ρε φίλε την ελληνική της καταγωγή σκέφτομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News