Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Τανιμανίδης - Μαυρίδης: Ποιος κέρδισε στην πρώτη τηλεοπτική "μάχη"

Ο τυφώνας Survivor άφησε... Στο δρόμο τον Γιώργο Μαυρίδη


Ο καιρός που έκαναν World Party έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης μέτρησαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους, ο ένας απέναντι στον άλλον.


Ο τυφώνας Survivor άφησε... Στο δρόμο τον Γιώργο Μαυρίδη, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης φόρεσε και χθες βράδυ το τοτέμ της ασυλίας. Η πορεία της «Κονσέρβας» -το βαν που ανακατασκεύασαν για να γίνει το νέο τους σπίτι στην ταξιδιωτική εκπομπή του Alpha- δεν είναι καθορισμένη, όπως γράφει και το δελτίο τύπου του καναλιού. Τη διαδρομή, όμως, φαίνεται πως τη χαράζει σε μεγάλο βαθμό το δημοφιλές reality του ΣΚΑΪ, το οποίο σημειώνει άπιαστα νούμερα τηλεθέασης στους πίνακες της Nielsen.


Σύμφωνα με τις μετρήσεις, τα καθαρά ποσοστά που συγκέντρωσαν τα δύο προγράμματα το βράδυ της Τρίτης, είναι:


ΓΕΝΙΚΟ
Survivor 42,6%
Στο δρόμο 11,2%


ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Survivor 59,2%
Στο δρόμο 10,8%

http://go.linkwi.se/z/12303-20/CD15700/?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News