Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ζέρζης για Δημοτική Αρχή Αλμωπίας: «Δίνει έναν δύσκολο αγώνα με την καθημερινότητα, έδειξε αποφασιστικότητα και προχώρησε στην εκτέλεση μεγάλων έργων»

"Η Δημοτική Αρχή δίνει έναν δύσκολο αγώνα με την καθημερινότητα, έδειξε αποφασιστικότητα και προχώρησε στην εκτέλεση μεγάλων έργων που η προηγούμενη δημοτική αρχή δυστυχώς δεν είχε καταφέρει και χάθηκε πολύτιμος χρόνος"

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον το πολιτικό «φλερτ» που έχει προκείψει το τελευταίο διάστημα μεταξύ του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου και του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Πέτρου Ζέρζη.

Ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας παραχώρησε συνέντευξη στο karatzova και του ζητήθηκε να αξιολογήσει τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Όπως είπε, «η Δημοτική αρχή της Αλμωπίας όπως και η κάθε άλλη στη χώρα μας, έχει να φέρει σε πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο σε συνθήκες "οικονομικής ασφυξίας". Δίνει έναν δύσκολο αγώνα με την καθημερινότητα, έδειξε αποφασιστικότητα και προχώρησε στην εκτέλεση μεγάλων έργων που η προηγούμενη δημοτική αρχή δυστυχώς δεν είχε καταφέρει και χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Εάν σχεδιάσει και αξιοποιήσει αποτελεσματικά τις δυνατότητες που παρέχει το νέο ΕΣΠΑ, τότε σε βάθος πενταετίας το έργο της θα έχει θετικό πρόσημο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News