Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Αλλάζει η είσοδος της Αριδαίας! Αποκτά σύγχρονη εικόνα! (ΦΩΤΟ)

Ο επισκέπτης της περιοχής μας θα εντυπωσιάζεται με την είσοδό του στην έδρα του Δήμου μας, την Αριδαία

ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!

Συνεχίζονται οι εργασίες για τη διαμόρφωση πεζοδρομίων επί της οδού Ξενιτίδη (δρόμος Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου και Δημοτικού Σταδίου Αριδαίας).

Με αυτό το έργο που υλοποιεί ο Δήμος Αλμωπίας, αναμένεται να αλλάξει η εικόνα της εισόδου της πόλης και να αποκτήσει ταυτότητα. Αυτός είναι ο στόχος μας!

Παράλληλα με την πεζοδρόμηση, θα τοποθετηθούν σύγχρονα και καλαίσθητα φωτιστικά σώματα και παγκάκια και θα φυτευτούν δενδρύλλια που θα εναρμονίζονται με το φυσικό περιβάλλον.

Έτσι, ο επισκέπτης της περιοχής μας θα εντυπωσιάζεται με την είσοδό του στην έδρα του Δήμου μας, την Αριδαία.

Σήμερα βρέθηκα στο σημείο και ενημερώθηκα για την πορεία των εργασιών, οι οποίες επεκτείνονται από την είσοδο μέχρι το Δασαρχείο.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας











28 σχόλια:

  1. Μπράβο σας καιρός ήταν.. Βάλτε και καμιά φωτογραφία πως θα γίνει από τα σχέδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Δημαρχε αγνώριστη θα γίνει η Αριδαια, με τα έργα που θα κάνετε και κάνετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσυ δεν ειδες οτι η Αριδαία έγινε αγνώριστη; Το Χαλεπι της Συρίας είναι σε καλύτερη κατάσταση.

      Διαγραφή
    2. να σταματησουν επειγοντως τα εργα, μιλασε ο μαλακας 9.04

      Διαγραφή
  3. Αυτο που εργα που εχουν εγκριθεί από προηγούμενες δημοτικές αρχές, ή εργα που γίνονται υπο την αιγίδα της περιφέρειας τα βαπτίζετε εργα του Μπίνου με ξεπερνάει, να δω κύριε Βαφειάδη θα περάσετε το σχολιο μου, ειμαι πολύ περίεργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....και γιατι δεν γραφεις ποιανου ειναι? με το να κλανεις απλα βρωμας περιεργε ανθρωπε μου.

      Διαγραφή
    2. Η περιέργια σκοτώνει, μήν κάθεσε στήν ακρη τού γκρεμού.

      Διαγραφή
    3. τελειωστε και το κολυμβητηριο που ειναι 20 χρονια μισοτελειωμενο

      Διαγραφή
    4. Καλά τα λέει ο 8.53 όταν λες για της λακούβες που είναι γεμάτο όλοι οι δρόμοι και μέσα ή Αριδαία λένε δεν είναι αρμοδιότητα του δήμου τα παράπονα στην περιφέρεια αλλα όταν κάνουν ένα έργο με κονδύλια τις περιφέρειας είναι εργο του δημάρχου μπεεεεε

      Διαγραφή
    5. ρε 8.53 αλλη δουλια δεν εχεις? τοσο μενος με τον Δημαρχο? γυναικα δεν εχεις? ασχολησου αγορι μου με κατι χρησιμο και ασε τον δημαρχο να κανει το εργο του, τουλαχιστον ειναι τιμιος και προσπαθει

      Διαγραφή
  4. Αφήστε τα πεζοδρόμια και φτιάξτε κανένα δρόμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΠΟΙΟΣ ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΡΕ ΡΑΔΙΚΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΕΤΣΙΙΙΙΙΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΦΡΑΠΕΔΟΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία τα πεζοδρομια αλλά πιο ωραία είναι(ήταν) τα δέντρα που ξεριζωσαν.....Θα μας πουν βέβαια θα αντικατασταθουν απο νέα των 30 εκατοστών!!!!!!!!Και γιατί να μην κοπουν αφού έχει τόσο πράσινο η πόλη μας.Ίσως η μοναδική που κουραζεσαι να βλέπεις τόσο πολύ τσιμέντο,χωρίς μια όαση πρασίνου.Δείτε την Έδεσσα σαν παράδειγμα κύριοι κ κύριες της δημοτικής Αρχής μήπως και αποκτησουμε μια όμορφη πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απ'ότι βλεπω στην 6η φωτογραφία το πεζοδρόμιο γίνεται πιο στενό. Αυτή είναι η σύγχρονη ΑΛΛΑΓΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαιρόμαστε όλοι όταν γίνονται έργα στην πόλη μας,τα οποία και την ομορφαίνουν αλλά και είναι πρακτικά για τους πολίτες.Καλό θα ήταν όμως να ελέγχονται καλύτερα από την τεχνική υπηρεσία, τα υλικά που χρησιμοποιούνται,γιατί υπάρχουν και φωτογραφίες που φαίνονται ολοκάθαρα τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που γίνονται!!!Ευχόμαστε να μείνει αυτό το έργο για πολλά πολλά χρόνια και όχι να χαλάσει όπως τα περισσότερα πεζοδρόμια της Αριδαίας από διάφορες ΑΡΠΑΧΤΕΣ εταιριών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δήμαρχε , αν πορευτείς στις όχθες του ποταμού ΜΠΕΛΙΤΣΑ , από τη γέφυρα της Υδραίας , προς την γέφυρα Χρύσας -Τσάκων , θα αντικρίσειςένα φοβερό τοπίο. Θα δεις λογιών -λογιών σκουπίδια. Μπάζα, πλαστικά , αμιάντους ,ψοφίμια και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σου.Σκουπίδια προηγούμενων δημοτικών αρχών και φρέσκα,σκουπίδια ημερών . Οι αμίαντοι είναι της τελευταίας εβδομάδας. Ο τόπος προσφέρεται για κάθε λογής φωτογράφιση.Αν πάλι θες κάτι παραπάνω πήγαινε στην γέφυρα της Χρυσής. Εκεί λειτουργεί ο βιολογικός καθαρισμός της Χρυσής.Εκεί αδειάζουν τα βοθρολύματα. Αν κάποιος δεν με πιστεύει , ας κάνει τον κόπο να κάνει μια βόλτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπινο ανοιξε ποταμια φυτεψε δεντρα, φτιαξε πεζοδρομια, , στησε παγκακια χτισε οικοδομες δημιουργησε γηπεδα, παιδικες χαρες, τοποθετησε πτυελοδοχεια παντου, κανε τους παιδια κανε κανε κανε και αντε για.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...καί κάνα αεροδρόμιο καί καταράκτες μπάς και ικανοποιηθούν κάποια κακόβουλα βόδια.

      Διαγραφή
  11. Ένα μπράβο στον δήμαρχο και ένα ντρέπομαι για τους υπόλοιπους με τα αρνητικά τους σχόλια, αντί να στιριξουν πράξεις σαν ναι αυτές κοιτανε αλλα και αλλα...Μπράβο κυριε Δημαρχε αυτό μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χειρότερη απο Ποτέ είναι Έχουμε σπάσει τα αμορτισέρ απο τα αμάξια μας τα πεζοδρόμια μας μαραναν σιχτίρ ντροπή συν όλης της άλλης μας έβαλε και χαράτσι για το αποχετευτικό και φωνάζουμε των σαρακινλη την σκατοβοθροφορα να μας ξεβουλονει τα φρεάτια ωραία έργα εύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πρωτη φορα στα χρονικα τοσα εργα μαζεμενα, η αληθια να λεγετε, μπραβο και κουραγιο απ τους σχολιαστες.Απλα τελειωνετε με της ασφαλτοστρωσεις, μεγαλο προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χωρίς αμφιβολία είναι πιο σημαντικό έργο οι δρόμοι, οι οποίοι έχουν καταντήσει χωματόδρομοι. Επίσης είναι πιο σημαντικό η επίλυση του προβλήματος του νερού και είναι επιεικώς απαράδεκτο να αναλώνονται τα λεφτά του δήμου σε ανόητα έξοδα, την ίδια στιγμή που προτρεχούν βασικά ζητήματα όπως τα παραπάνω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραια ολα αυτα και μπραβο σας. Γιατι ομως δεν παίρνετε πιο δραστικά μετρα σχετικα με το αποχετευτικό; η αριδαια εχει γεμίσει σκόνες δεν υπαρχει καθαρός αέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπέρα μηπως θα μπορούσατε να κανετε κατι για τα σπασμένα πλακάκια που υπαρχουν στον πεζόδρομο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. όλα τα έργα σπουδαία.Μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν είτε αυτή είτε η προηγούμενη αρχή, είτε η περιφέρεια.Το αποτέλεσμα μετράει.Ο Δήμαρχος κινείτε σωστά.Ο κόσμος απλά κρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News