Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Μίκης Θεοδωράκης: Συγκινητικό βίντεο από την κόρη του

Οι τρυφερές στιγμές μιας κόρης και ενός πατέρα

Ένα video μιας κόρης για τον πατέρα της. Ένα συγκινητικό video με πρωταγωνιστή τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη από την κόρη του, τη Μαργαρίτα, Μαργαρώ του.

Οι τρυφερές στιγμές μιας κόρης και ενός πατέρα. Ο Μίκης Θεοδωράκης ξαπλωμένος στο κρεββάτι του, θαυμάζει το νέο κέντημα της Μαργαρίτας του. Εικόνες που μοιράστηκε με τους θαυμαστές του η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, η μεγαλύτερη κόρη του.

Ο Μίκης Θεοδωράκης, που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, χαμογελά όταν εκείνη του δείχνει το νέο της κέντημα. Κοντά του, παρέα του, μια γάτα και φυσικά μια εφημερίδα.

Δείτε το video:

4 σχόλια:

  1. Υποκλινομαι σ αυτον τον σπουδαιο ανθρωπο και καλιτεχνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα επρεπε να σουν λιγο νεωτερος οχι πολυ,να μας δωσεις μια με τη δυναμη της ψυχης σου της μουσικης σου και της αγαπης σου για την Ελλαδα και την ελευθερια, μπας και ξυπνησουμε απο το ληθαργο..ανηκω στο δεξιο χωρο αλλα εκ των υστερων παραδεχομαι οτι εισαι πατριωτης με την πρεπουσα ενοια της λεξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκατομμυρια η μουσικη του ητν τεραστια τα υπολοιπα ας τα αφησουμε στην ακρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News