Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Το τρυφερό μήνυμα του Δημάρχου Αλμωπίας για την Ημέρα της Γυναίκας

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε όλες εσάς που διαπρέπετε καθημερινά στον αγώνα της ζωής.

Στη γυναίκα που αγωνίζεται και διαπρέπει στη δουλειά της και ταυτόχρονα είναι πάντα εκεί για να κρατάει ενωμένη την οικογένεια. Σε εκείνη που μπαίνει δυναμικά στο στίβο της πολιτικής και συμμετέχει ως ενεργό και ισότιμο μέλος της κοινωνίας μας σε κάθε δραστηριότητα που έχει ως στόχο ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Και φυσικά αυτή η ημέρα είναι αφιερωμένη στη γυναίκα που δίνει την προσωπική της μάχη για να ξεπεράσει κάθε δοκιμασία της ζωής και να βγει πιο δυνατή.

Σας εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και ευημερία και σας καλώ να είστε δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε συμβάλλοντας με την ευρηματικότητά σας στο καλό του τόπου μας!

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχηθώ χρόνια πολλά και ιδιαίτερα στη σύζυγό μου, η οποία στέκεται στο πλευρό μου και με στηρίζει στον καθημερινό αγώνα για προσφορά.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

3 σχόλια:

  1. Μπράβο δήμαρχε είσαι από τους λίγους που ευχήθηκε χρόνια πολλά στη γυναίκα του σήμερα όχισαν αυτά τα βόδια που έχουμε δίπλα μας που μόνο να περνούν ξέρουν και ούτε ένα χαμόγελο δε μας χαρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστούμε πολύ Δημαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κυρία Χατζηγιαννάκη μια απο τις καλύτερες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News