Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Πως παρασκευάζονται τα σοκολατάκια

Η υγρή σοκολάτα στρώνεται με προσοχή, κόβεται στα σωστά κομμάτια, τα σοκολατάκια στη συνέχεια διακοσμούνται με το χέρι

Η Sharon Henry μια 40χρονη σεφ ζαχαροπλαστικής, που εξερευνεί τη γλυκιά πλευρά του Παρισιού. Η ίδια μπήκε στο εργαστήριο του διάσημου ζαχαροπλάστη Alain Ducasse αλλά και του Patrick Roger και απαθανάτισε σε ένα βίντεο πώς ακριβώς φτιάχνονται τα σοκολατάκια.

Η υγρή σοκολάτα στρώνεται με προσοχή, κόβεται στα σωστά κομμάτια, τα σοκολατάκια στη συνέχεια διακοσμούνται με το χέρι και οι θεατές απολαμβάνουν ένα από τα πιο γλυκά βίντεο που αποδεικνύουν πως η UNESCO είχε δίκιο έβαλε τη γαλλική κουζίνα στη λίστα της άυλης κληρονομιάς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News