Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Γρηγόρης Ταρασίδης: «Να σταματήσουν τα παιχνίδια στην πλάτη των πολιτών! Ο κόσμος υποφέρει και κλαίει!»

Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και για τα ζητήματα της άρδευσης που θα πρέπει να προχωρήσουν πριν να είναι αργά

«Οι πολίτες δεν μπορεί να υποφέρουν, επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν παιχνίδια στις πλάτες του κόσμου». Αυτό δήλωσε στο Aridaia News ο Πρόεδρος της Αριδαίας κ. Γρηγόρης Ταρασίδης με αφορμή την αναβολή της Συνεδρίασης της προηγούμενης Κυριακής.

Κάλεσε επίσης τους Δημοτικούς Συμβούλους που απουσίαζαν, να παραστούν στη Συνεδρίαση της ερχόμενης Παρασκευής που έχει στην ημερήσια διάταξη τα προνοιακά επιδόματα και την επιστροφή της λαϊκής αγοράς στη θέση της. Όπως είπε ο κ. Ταρασίδης, ο κόσμος που περιμένει τα προνοιακά επιδόματα κλαίει και κανείς δεν δικαιούται να παίζει τέτοια παιχνίδια.

Παράλληλα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και για τα ζητήματα της άρδευσης που θα πρέπει να προχωρήσουν πριν να είναι αργά.

2 σχόλια:

  1. Γρηγόρη αυτούς πού κρατούν αυτή τη σταση απέναντι στο Δήμαρχο και στό κόσμο θά το πληρώσουν πολυ ακριβά στίς επόμενες εκλογές. Γρηγόρη εισαι πολύ μπροστά. Η στάση σου αυτή αξίζει συχαρητήρια. Πολλές φορές εχουμε δώσει κοινό αγώνα μαζί. Σέ γνωριζω καλά εισαι ατομο τίμιο, δίκαιο. Στό προσωπό σου υπαρχει απόλυτη εμπιστοσυνη. Αυτά στα γράφει ενας δεξιός φιλο σου, πού στα συναιτεριστικά καί στα δημοτικά δώσαμε κοινούς αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο γρηγορη συχαριτηρια εισαι κοντα στο λαο για αυτο παντα θα εχεις την στηριξημας προσπαθισε να παρουμε τα προνοιακα γιατι αυτους δεν τους πιστευουμε πια για μας ειναι θεμα εποιβιοσεις αυτη στην θεση που ειναι δεν μπορουν να μας καταλαβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News