Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Μπάμπης Χαραμαλής: «Ο Ευρωπός Φούστανης δεν έχει ταβάνι, στοχεύουμε υψηλότερα, στη νίκη»

Μπάμπης Χαραμαλής: «Ο Ευρωπός Φούστανης δεν έχει ταβάνι, στοχεύουμε υψηλότερα, στη νίκη»

Με σταδιακή ανοδική πορεία ο Ευρωπός Φούστανης έχει εξασφαλίσει και φέτος μια θέση στην Α’ κατηγορία των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας. Το σύνολο της ομάδας απαρτίζεται από έμπειρους παίκτες σε νεαρή ηλικία και από διαφορετικές περιοχές του Ν.Πέλλας. Η σύνθεση της ομάδας με τη ποικιλομορφία και κύριο χαρακτηριστικό το πάθος με το οποίο οι παίκτες συμπεριφέρονται στον αγωνιστικό χώρο είναι αυτό που τους καθιστά πρότυπο.

Ο Χαράλαμπος Χαράμαλης πρώην παίκτης των ομάδων Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης, Εθνικών Μαλγάρων Θεσσαλονίκης, Ατρόμητος Αγ. Αντωνίου Θεσσαλονίκης και αρχηγός σήμερα του Ευρωπού Φούστανης δηλώνει στο Aridaia News:

«Με ικανοποιεί και αισθάνομαι υπερήφανος που υλοποιούνται οι στόχοι μας. Σκοπός κάθε αρχηγού είναι να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη. Βασιζόμαστε στο γνωστό σύνολο κανόνων και αγωνιζόμαστε κάθε φορά με τον καλύτερο και πιο δυναμικό εαυτό μας. Είμαστε μια ενωμένη ομάδα. Ο Ευρωπός Φούστανης δεν έχει ταβάνι στοχεύουμε πάντα υψηλοτέρα, στη νίκη».

13 σχόλια:

  1. Πολύ καλός ποδοσφαιριστης. Αλλά κανετε προπονήσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν ειχε ομαδα η φουστανη μαθαινες αλφα βητα ακομα ..Και αν θες να μαθεις αν κανουν προπονησεις ελα κ δες στο γηπεδο τα παιδια γτ απο λογια κουραστικαμε ..Και πες οτι δν καναμε προπονησεις η ομαδα βρισκετε 5 κ χωρις προπονησεις αλλα κ ετσι στεκεται στα ποδια της..Το μονο που ξερεις κ εισαι ικανος ειναι να κρινεις χωρις επιχειρηματα

      Διαγραφή
  2. Καθε 32 του μηνος. Ποια φουστανη ρε μαγκες αντε να σοβαρευτούμε λιγο. Οταν φύγει ο κτηνίατρος δεν θα υπάρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι να φύγει όπως λες ο κτηνίατρος θα βλέπετε την Φούστανη να παίζει ποδόσφαιρο και να νικάει ή να χάνει γιατί όλα υπάρχουν στον αθλητισμό, αλλα από ότι φαίνεται κραζεται μονο κάποιοι για την ομάδα και τον προεδρο της ομάδας ή όπως αποκαλείτε κτηνιατρο

      Διαγραφή
    2. Κ τι σε νιαζει εσενα????οταν ειχε η φουστανη ομαδα εσυ κατσικια βοσκουσες...

      Διαγραφή
    3. Και που παιζατε στο τσάμπιονς λήξη?

      Διαγραφή
    4. Από την στιγμή που αναφέρεσαι στην ομάδα την οποια αγωνίζομαι και εγω θα μπορω να εκφέρω γνώμη.Εσυ μάλλον δεν ξέρεις να αποδέχεσαι μια γνώμη και μια απάντηση την οποια σου έδωσα και αρχίζεις τους χαρακτηρισμούς μάλλον εσύ βοσκοις τα κατσίκια και ακόμα αυτό κανεις για να μην μπορεις να αποδεχτείς την γνώμη κάποιου αλλου

      Διαγραφή
  3. Εσυ μαλλον που αναφερεσε για την ομαδα της Φουστανης μαλλον εχεις κανει κλαρινο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα κλαρίνα που λες ονομάζονται ήττες και πιστεύω καθε ομάδα κανει κλαρινα-ήττες αλλα εσύ εκτος από το ότι δεν μπορείς να απαντήσεις σωστά σε κάποιον δεν ξέρεις και να μηλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ μαλλον δεν ξερεις να μιλας,εδω γινετε μια αναφορα για εναν παιχτη και γενικα για την ομαδα και εσυ πεταγεσε σαν....και ειρωνεβεσε!(καθε 32 του μηνος)

      Διαγραφή
    2. Αντε ρε ταγαρια που θιχτηκατε κιολας. Οταν φυγει ο δοκτωρ κτηνων τοτε ελα να μιλήσουμε. Τέσσερα - πεντε χωρια ειστε και κανένας δεν βάζει ουτε ενα ευρω περιμένετε τον αλεπογλου να πληρωσει παντου ουτε τσιχλες δεν αγοραζετε κάνεις τον παρεξηγημένο κιολας.

      Διαγραφή
    3. Ταγαρι εισαι και φενεσαι βλημα!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News