Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Άτυχος ο Αλμωπός στην Χαλάστρα, δεν απέφυγε την ήττα από τον Καμπανιακό

Η σύνθεση του Αλμωπού

Αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο απο το 10' λόγω αποβολής του τερματοφυλακα Σίμου Μενιου (απέκρουσε με τα χέρια εκτός περιοχής) ο Αλμωπος στάθηκε πολύ καλα στην Χαλάστρα και γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες με σκόρ 2-1 απο τον τοπικό Καμπανιακο.

Το παιχνίδι είχε δυο όψεις με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος και να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα δυο φορές στο 20'με τον Νικολοπουλο και στο 26' με τον Στεφανίδη στην επανάληψη ομως η ομάδα του Αλμωπου έκανε μεγαλη εμφάνιση μείωσε το σκορ στο 61' με τον Γιάννη Παπαευθυμιου και πίεσε έντονα για την ανατροπή δημιούργησε επικυνδινες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ και ειχε τρεις - τέσσερις κλασικές χαμένες ευκαιρίες.

Η σύνθεση του Αλμωπου ήταν η εξης: Μενιος, Μιχαηλιδης, Παπασυμεων, Ρογγοτης, Μουρατιδης, Ζαρογιαννης, Παπαευθυμιου, Μπρεγκου, Ελευθεριάδης Θ., Αλαμανης, Τσιμτσιριδης. Αγωνιστηκαν και οι Ελευθεριάδης Γ. , Καραγιαννιδης, Κοβατσης.

4 σχόλια:

  1. Απορω πραγματικα... Δεν τους κραζει κανενας,η δεν τα βαζει τα σχολια το site ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος ασχοληται με αυτους ανυπαρκτοι παιχτες ανυπαρκος προπονητης και γενικα δεν υπαρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχα ποιος ασχολείται λέει και κάθεται να γράψει σχόλιο το γελάδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ένα πρωτάθλημα χωρίς κανένα ενδιαφέρον τι να σχολιάσεις?
      Χρονιά είναι θα περάσει! Του χρόνου πάμε γι άλλα!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News