Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Καθαρισμός μπάζων στους Προμάχους! Προστατεύουμε το περιβάλλον!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΠΑΖΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ! ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!

Προχωρήσαμε με τα μηχανήματα του Δήμου μας στον καθαρισμό της περιοχής ανάμεσα σε Προμάχους και Σωσάνδρα όπου παρατηρείται ρίψη μπάζων και άλλων υλικών, καθώς επίσης και σε εργασίες καθαρισμού της κοίτης του ποταμού.

Παρόντες οι συνεργάτες μου Αντιδήμαρχοι Στέφανος Αβραμίκας και Γιώργος Γούδης, οι οποίοι καταβάλουν μία μεγάλη προσπάθεια μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για να αντιμετωπίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας.

Το επόμενο διάστημα θα προγραμματίσουμε συνάντηση με όλους όσους δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη περιοχή, ώστε να υπάρχει συνεργασία και να επιτευχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η προστασία του περιβάλλοντος.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας







4 σχόλια:

  1. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑς ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πολιτική των έργω ισοπεδώνει την πολιτική των ρουσφετιών και της καρέκλας που υπηρετούν κάποιοι συγχωριανοί μας . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε μαγκες ο Μπατσης γιατι δεν βγαζει ανακοινωση γιατι φαγουριζετε? δεν πρεπει να μας ενοιμερωσει ολους στο χωριο, ετσι να ξερουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τη μπελιτσα απο την ενωση των δυο ποταμων μεχρι την γεφυρα της χρυσας την εχει δει κανεις; ο ταρασιδης τι κανει; μονο οπου εχει χωραφια εκει καθαρίζει γυρο γυρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News