Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Καμμένος: Οι Ενοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να υπερασπιστούν την εθνική μας κυριαρχία

Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε το 4ο ειδικό τμήμα Εθνοφυλακής (4ο ΕΤΕΘ) στη Σάμο

Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και οι εθνοφύλακες «είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα στο κάλεσμα της πατρίδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος από την Ικαρία, απ’ όπου παρακολούθησε την ανακατάληψη του αεροδρομίου του Αγίου Κηρύκου από μονάδα εθνοφυλάκων, στο πλαίσιο της έκτακτης τακτικής άσκησης μετά στρατευμάτων «ΑΣΤΡΑΠΗ» που διατάχθηκε μόλις προ 12ώρου.

«Οι Έλληνες μαχόμεθα πάντα υπέρ πίστεως και πατρίδος, μαχόμεθα πάντα για να υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία, την εδαφική μας ακεραιότητα και την εθνική μας υπερηφάνεια. Είμαστε όλοι υπερήφανοι για το έργο το οποίο επιτελείτε», επισήμανε.

Προηγουμένως από τη Σάμο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας γνωστοποίησε την άμεση έναρξη εργασιών κατασκευής στρατιωτικών οικημάτων για αξιωματικούς και υπαξιωματικούς (εντός του 2017).

Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε το 4ο ειδικό τμήμα Εθνοφυλακής (4ο ΕΤΕΘ) στη Σάμο, καθώς και το λόχο πλωτών μέσων του 4ου ΕΤΕΘ.

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News