Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Κυπελλούχος Πέλλας ο Εδεσσαϊκος: Φάσεις και γκολ

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Μετα απο ενα αμφίρροπο παιχνίδι στο γήπεδο των Γαλαταδων ο Εδεσσαικος επικράτησε με σκόρ 2-0 του Μ.Α. Πέλλας και κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας παρουσία 500 και πλέον θεατών.

Το παιχνίδι ηταν μέτριο ποιοτικά οι δύο ομάδες διεκδικησαν επι ισοις οροις την κουπα οι Εδεσσαιοι ποιο ψυχραιμοι και ουσιαστικοι στην τελικη προσπάθεια εφτασαν στην νίκη που τους εδωσε το τρόπαιο σε αντίθεση με τους Πελλιωτες που στάθηκαν πολυ καλα αλλα στις λεπτομέρειες φανηκαν απειροι και το πλήρωσαν.

Φάσεις και γκολ

Στο 26' η Πελλα έχασε μεγάλη ευκαιρία οταν ο Δημήτρης Σαλικας εξ επαφής με κεφαλιά έστειλε την μπαλα αουτ ενω στο 28 ο Γιώργος Καρτζιος έπιασε δυνατό σουτ με τον Νίκο Μουρζιδη να διώχνει δυσκολα τξν μπαλα.

Στο 41'ο Γιώργος Καρτζιος έδωσε πασα πάρε-βάλε στον Γιώργο Τσιρλιδη που με πλασσε έγραψε το 1-0.

Στο 46' ο Δημήτρης Μπουρακης βρέθηκε απέναντι απο τον Τολη Αποστολου έχασε το κοντρολ της μπάλας και μαζί την μεγαλη ευκαιρία.

Στο 60'ο Δημήτρης Λαφαζανιδης βγήκε τετ-α-τετ απέφυγε τον Νίκο Μουρζιδη αλλα καθυστέρησε και χαθηκε η μεγαλη ευκαιρία ενω στο 83' ο Στάθης Καραμπελας εκμεταλευτηκε συγχυση στην άμυνα και με κοντινο σουτ έγραψε το τελικο 2-0.

Ρεσιταλ διαιτησίας απο τους Ιορδάνη Κατεριαδη, Θαναση Δελλιο, Σταύρο Ζιωγλη ενω άψογος ηταν στα καθήκοντα του ο 4ος διαιτητης Σπύρος Ατζαμιδακης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Εδεσσαικος (Γιώργος Νασιοπουλος): Αποστόλου, Παπουλιδης, ΚΙΟΡΤΣΗΣ, Ουζουνης, Κουμπους, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΊΟΥ , ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ, Καρτζιος (66'Προυντσης), Ρεντζια,Μεταξας (46' Λαφαζανιδης), Τσιρλιδης (90' Μπαρμπας)

ΜΑ Πέλλας (Κώστας Μαυροβουνιωτης): Μουρζιδης, ΤΖΙΟΤΖΙΟΣ, Πλιογκας (70' Σταγκος), Σιαματας((76' Σιαγκας), Ζωγας (55' Καρασμανης), Σαλικας, ΓΕΩΡΓΙΆΔΗΣ, Ιωσηφιδης, Κατσαμακτσης, Πανταζιδης, ΜΠΟΥΡΑΚΗΣ

3 σχόλια:

  1. Ο Μπάρμπας πάλι έγραψε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδεσσαικαρα οαρε και το κύπελλο ερασιτεχνικων να τρελαθούμε τελείως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτάθλημα και απευθείας άνοδος πρώτα,ποιό κύπελλο ερασιτεχνών...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News