Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Πλησιάζει ο τελικός, πλησιάζει και η ώρα του Σάκη Κορνισορλή λίγο πριν κρεμάσει την σφυρίχτρα του!

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Όσο πλησιάζει η μέρα του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας άλλο τόσο πλησιάζει η ώρα του γνωστού διαιτητή Σάκη Κορνισορλη που ως γνωστόν η φετινή χρονιά είναι και η τελευταία του καθώς λόγω της ηλικίας του θα αποσυρθεί απο τα γήπεδα.

Συμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η συμμετοχή του βετεράνου ρεφερι στην τετράδα των διαιτητών του τελικού έχει κλειδώσει και υπάρχει πρόταση προς τους δυο φιναλίστ Εδεσσαικο και Μ.Α Πέλλας ούτως ώστε να σφυρίξει και να είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης που οδεύει προς το γήπεδο των Γαλαταδων.

Οι επιτελείς της διαιτησίας της ΕΠΣ Πέλλας θελουν με αυτον τον τρόπο να αποχαιρετήσουν τον Σακη Κορνισορλη που έγραψε την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο του Ν. Πέλλας και οι φίλοι των δυο ομάδων αλλά και οι ουδέτεροι περιμένουν να δουν αν θα είναι διαιτητής η βοηθός διαιτητή ενω δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να ειναι και ο 4ος διαιτητής του τελικού του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας.

19 σχόλια:

  1. Πέλλα; Καλά δεν πήγε ο εξαπλατανος τελικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας βαλουν και τον Μηχαιλιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε όχι. Ο Σάκης κρεμάει την σφυρίχτρα του;νέος είναι ακόμα.απωλεια για το ποδόσφαιρο ⚽. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΝΙΣΟΡΛΗΣ,ΣΚΟΥΛΗΣ,ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πυστευω οτι αναμεσα στους διαιτητες θα ειναι και ο Γατσος προσφερε πολλα στην διαιτησια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρμοδιοι Βαλτε καλους διαιτητες γιατι η Πελλα θα κανει την εκπληξη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φωτιας,Καρυπιδης,Ατζαμιδακης,Κατεριαδης δεν θα παιζουν στον τελικο ρε παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσα ματς έχει παίξει ο Σάκης αυτοι όλοι μαζί δεν εχουν παίξει. Ο Στέργιος θα φέρει τον Ιβάν Σαββίδη στον τελικό να τιμήσει τον κορυφαίο των κορυφαίων Σάκη Κορνισορλη και σε οποιον αρέσει.

      Διαγραφή
  8. Μπινο αν τελικα ο Κορνισορλης παιξει στον τελικο(δεν πυστευω γιατι οι αρμοδιοι θα βαλουν σοβαρους διαιτητες),τοτε εχεις μεγαλες πηγες μεσα στην Ενωση Πελλας!!!???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ρε φιλε το ξερουν κ οι πετρες ο μπινος περιμενες να σου το πει. Μηπως δεν παρακολουθεις τα τεκτενομενα;

      Διαγραφή
  9. Παντως ειναι κριμα αν δεν παιξουν στο τελικο διαιτητες που προσφαιρουν στο τοπικο και βγαζουν ολα τα δυσκολα ματς και τωρα θα τους πεταξουν εξω π.χ. ο Ατζαμιδακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΔΕΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΝΙΣΟΡΛΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΟΡΝΙΣΟΡΛΗ ΒΑΛΕ ......ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΦΕΡΛΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ.Μπινος κανει πολυ καλα την δουλειά καποιοι αλλοι ομως οχι δυστυχώς. Στο συγκεκριμενο θεμα υπάρχει δοση αληθειας το θέμα ομως ειναι αν τον θέλουν τα σωματεια.

      Διαγραφή
    2. ...πολυ καλα κανει τη δουλια του, εχεις δικαιο καραγκιοζη, ο Αλμωπος 12 ηττες εχει σειρι και ο δηθεν, τουμπεκι ψιλοκομενο κανει, αν εχει αρ.... ας γραψει κατι μπεεεεεε....

      Διαγραφή
  11. ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ-ΖΓΟΥΡΟΣ-ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΚΑΙ 4ος Ο ΚΟΡΝΙΣΟΡΛΗΣ,ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σακη κρατησε μια θεση στους επισημους για τον ΝΙΚΟ το φιλαρακι σου απο το Ριζοχωρι Αριδαιας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας βαλουν και τον Δινακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αξίζει ο Σάκης για 4ος από τους αγαπητούς διαιτητές εινσι χρόνια τώρα.!!! ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο σακη Μεγάλη συνεισφορά με πολλά χρόνια στα γήπεδα της Πέλλας και σίγουρα λόγω ιστορίας θα πρέπει Να είσαι ο άρχοντας στον τελικό.Και πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News