Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Ιερώνυμος: «Εγώ τον αγαπάω τον Φίλη»

Ο Αρχιεπίσκοπος απάντησε στον πρώην υπουργό που διέψευσε τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση

Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε δημοσίως για τα όσα διημήφθησαν στο Μαξίμου πριν μερικούς μήνες και το «άδειασμα» Φίλη, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επανήλθε για τον πρώην υπ. Παιδείας. Μάλιστα έσπευσε να δηλώσει ότι δεν αντιμάχεται τον κ. Φίλη.

«Εγώ τον αγαπάω κιόλας» είπε μιλώντας με δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Έκτακτης Συνόδου της Ιεραρχίας για τα Θρησκευτικά.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο Αρχιεπίσκοπος απάντησε στον πρώην υπουργό που διέψευσε τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση. Οπως είπε ο κ.κ. Ιερώνυμος, στη συνάντηση της 5ης Οκτωβρίου ήταν 12 άνθρωποι παρόντες. «Αυτά τα άτομα δεν κάνουν λάθος», εμμένοντας στα όσα είχε πει αρχικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός, σε ανακοίνωσή του χθες, είχε κατηγορήσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ότι τα «πρακτικά» της συζήτησης που αποκάλυψε ήταν «δικής του συγγραφής και εμπνεύσεως» και ότι «βάζει στο στόμα του πρωθυπουργού και άλλων, λόγια τα οποία ουδέποτε ειπώθηκαν κατά την συνάντηση τής 5ης Οκτωβρίου 2016».

1 σχόλιο:

  1. Γιατί να μην τον αγαπάς, ολα τα χατίρια σας τα κάνουν οι κωλοτουμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News