Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Μαυραγάνης για παραβάσεις ΚΟΚ: Οι πλούσιοι θα πληρώνουν περισσότερα

Ωστόσο, ο κ. Μαυραγάνης, ξεκαθαρίζει ότι το πρόστιμο για τους φτωχούς δεν θα μειωθεί

Αμετακίνητος στην επιβολή προστίμων για παραβάσεις του ΚΟΚ ανάλογα με το εισόδημα παραμένει ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Νίκος Μαυραγάνης.

«Θα είμαστε πιο αυστηροί σε τέσσερις κυρίως παραβάσεις. Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, παραβίαση stop, υπέρβαση ταχύτητας πάνω από 40 χιλιόμετρα και από την άλλη πλευρά οινόπνευμα. Σε αυτές τις παραβάσεις και θα επιμηκυνθεί ο χρόνος αφαίρεσης των πινακίδων και θα επιμηκυνθεί ο χρόνος αφαίρεσης του διπλώματος και δεν θα επιστρέφονται» δήλωσε σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά fm.

Ωστόσο, ο κ. Μαυραγάνης, ξεκαθαρίζει ότι το πρόστιμο για τους φτωχούς δεν θα μειωθεί

«Η ποινή πρέπει να έχει αποτρεπτική ισχύ και να έχει αποτρεπτική ισχύ για όλους θα πρέπει να έχει και για αυτούς οι οποίοι έχουν μεγαλύτερο εισόδημα. Δεν θα μειωθεί για τους φτωχούς το πρόστιμο, θα είναι εκεί που είναι σήμερα, αυτό το οποίο προτείνουμε είναι ότι οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μεγαλύτερο εισόδημα για του οποίους ίσως κάποια πρόστιμα να μην έχουν την ίδια αποτρεπτική ισχύ να προσαρμοστεί στο εισόδημά τους όχι βεβαίως από τους τροχονόμους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

11 σχόλια:

  1. Επιτέλους μια κυβέρνηση που εκφράζει τον απλό λαο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΚΕΤΟΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ) ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΣ ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή μας χώρισαν σε φτωχούς και πλούσιους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φτωχος με παραβιαση ΣΤΟΠ πληρωνει λιγα, πλουσιος με παραβιαση ΣΤΟΠ πληρωνει πολλα, ρεεεεεε για γελια ειστε, θα μας τρελλανετε ολους, φυγετε ρεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΧΑΝΟΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί μόνο τέσσερις; Δεν είδα καθόλου τη χρήση του κινητού που είναι η πιο επικίνδυνη παράβαση του ΚΟΚ και την κάνουν όλοι σχεδόν (δεν υπάρχει κοριτσάκι που να οδηγεί χωρίς να μιλάει ταυτόχρονα στο κινητό)
    6.12΄ άλλαξε άποψη. Εδώ δεν μιλάμε για φόρο αλλά για πρόστιμο. Μη κάνεις την παράβαση για να μη πληρώσεις. Πάντως στην κυβέρνηση άλλαξαν άποψη ,περί ταξικότητας των παραβάσεων του ΚΟΚ, μετά από τα σχόλια που άκουσαν από τους ειδικούς. Προσωπική μου άποψη είναι να αυξηθούν τα πρόστιμα μήπως και περιοριστούν τα τροχαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε ρε φτωχολογιά πότε θα ξυπνήσεις; πότε; πονάνε καί σπαραζουνε τά μεσα μου γιά εσάς ωρεεεεέ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ωραία που τα φτιάχνουν οι αριστεροί, όλα για τον λαό.
    Τι;;; δεν είναι αριστερός ο Μαυραγάνης;
    Απλά....καμμένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ Ε1 ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΦΤΩΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News