Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Επισκευή της στέγης στα αποδυτήρια του γηπέδου της Κωνσταντίας

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εργασίες συντήρησης πραγματοποιεί ο Δήμος Αλμωπίας στο γήπεδο της Κωνσταντίας και συγκεκριμένα στον χώρο των αποδυτηρίων.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος επισκέφθηκε τον συγκεκριμένο χώρο με τον Πρόεδρο του χωριού κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη και είδε από κοντά την άσχημη κατάσταση που επικρατούσε.

Σήμερα ο Δήμαρχος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων κ. Χρήστο Γεωργίου και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη βρέθηκε στο σημείο των εργασιών και έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είχαμε δύο επιλογές: Ή να το αφήσουμε να καταστραφεί ολοσχερώς ή να υλοποιήσουμε κάποιες παρεμβάσεις. Επειδή σεβόμαστε τη δημόσια περιουσία και θέλουμε να είμαστε δίπλα στις τοπικές μας κοινωνίες παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, επιλέξαμε τον δύσκολο δρόμο. Αυτές τις μέρες πραγματοποιείται αντικατάσταση της στέγης, ώστε να αντιμετωπιστεί η υγρασία».









8 σχόλια:

  1. Ντάνι πρόεδρε κάνεις πιο πολλά από τους πρωιγουμενους με καλή συνεργασία με τον δήμαρχο θα γίνουν πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου ομάδα δεν έχει το χωριό !!!! Τότε ας γίνει και η σκεπή στο γήπεδο της Νότιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάμε και για ομάδα. Μεγάλε Ατρόμητε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΞΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΡΑΒΩ ΑΝΤΩΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. ΒΓΑΖΟΥΜΕ Τ ΑΡ..... ΜΑΣ, ΑΝΤΕ ΦΩΝΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Κ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.

      Διαγραφή
  6. εργα εργα εργα, μπραβο Δημαρχε, δεν εχω να πω τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλύτερα να βοηθάτε Συλλογους ενένεργεια. Το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News