Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Δήμαρχος Αλμωπίας για εκλογή Προεδρείου: «Προσπάθησα για σύγκλιση και ομοφωνία! Το αποτέλεσμα θα το κρίνουν οι πολίτες!»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η εκλογή Προεδρείου σηματοδοτεί την έναρξη της δεύτερης φάσης της Δημοτικής Περιόδου. Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα ήθελα να συγχαρώ για την εκλογή τους τον Πρόεδρο κ. Σίμο Σωτηριάδη, την Αντιπρόεδρο κ. Κατερίνα Μπαγκή και τον Γραμματέα κ. Χρήστο Δόντσο.

Από τη νομοθεσία του «Καλλικράτη» διασφαλίζεται η διαπαραταξιακότητα της συγκεκριμένης διαδικασίας και προς αυτή την κατεύθυνση έκανα μια ειλικρινή προσπάθεια να της δώσω χαρακτηριστικά σύγκλισης και ομοφωνίας πραγματοποιώντας συνομιλίες και συναντήσεις με το σύνολο των παρατάξεων που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το αποτέλεσμα θα το κρίνουν οι πολίτες.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

4 σχόλια:

  1. Kε Δημαρχε,ωραιο το αδειασμα στον Κο Σωτηριαδη,οπως και πολυ ευστοχη η ρηση σας,το αποτελεσμα θα το κρινουν οι πολιτες.Επειδη ομως,οι πολιτες,καιτο ξερετε πολυ καλα αυτο,το αποτελεσμα το εκριναν απο την πρωτη κυριακη,και επειδη ο απελθων,δεν θελει να καταλαβει,οτι απο τους 27 τον θελουν μονο οι 12,περιμενουμε τις οποιες πρωτοβουλιες σας,για την σωστη λειτουργια των θεσμων.μη χασετε αυτη την ιστορικη ευκαιρια.Αλλως θα ειστε εσεις υπευθυνος,για οτι επακολουθησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...σιγα μη γινει πολεμος, απλα μαθατε αλλιως να κινουντε τα νηματα, καιρος ηταν ν αλλαξουν.Δημαρχε συνεχισε οπως εσυ ξερεις, σιγουρα ο λαος θα κρινει αν εκανες καλα.

      Διαγραφή
  2. Πιστεύω οτι ο τολης και ο Μπάτσης δεν θα εγκαταλείψουν την ομάδα με την οποία εκλέχτηκαν. Ειναι καλα παιδια. Παρασύρθηκαν από τις σειρήνες του ΑΓΙΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ που θέλει να κάνει πάλι τη δουλειά του. Όσο για τον ορεινό ησυχαστή, δεν έχει κάτι να προσφέρει με τον τροπο που κινήθηκε μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΤΑ Η ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ,ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ,ΝΕΜΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΣΙΜΟΣ,ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΤΟ 2005,ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News