Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΠΑΟΚ Δαμιανού: «Η ντροπή της διαιτησίας στην ΕΠΣ Πέλλας λέγεται... Καρατζάς»

"Η ομάδα μου δέχθηκε τρεις αποβολές όλες άδικες όπως και μια οι αντίπαλοι αποβληθηκαν οι δυο προπονητές και καποιοι άνθρωποι απο τους πάγκους ουτε στην ζούγκλα να ειμασταν δηλαδή"

Την εντονη διαμαρτυρία του δηλώνει ο ΠΑΟΚ Δαμιανού για την απαράδεκτη και σφαγιαστικη διαιτησία του κ. Καρατζά στο παιχνίδι μέσα στον Π. Μυλοτοπο.

Αηδιασμενος απ' όσα είδε ο πρόεδρος Ανδρέας Καλτσας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους υπεύθυνους εκφραζοντας παράλληλα την πρόθεση του να προστατεύσει την ομάδα του απο τέτοιου είδους αδικίες.

Αναλυτικά δήλωσε:

Σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας τραγικής διαιτησίας απο εναν άνθρωπο που ενα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου το μετέτρεψε σε μια παρωδία όπου πρωταγωνιστές εγιναν τα περιπολικά και τα σχόλια των φιλαθλων που περίμεναν μισή ώρα στην κερκιδα να ξαναρχίσει η αναμέτρηση.

Η ομάδα μου δέχθηκε τρεις αποβολές όλες άδικες όπως και μια οι αντίπαλοι αποβληθηκαν οι δυο προπονητές και καποιοι άνθρωποι απο τους πάγκους ουτε στην ζούγκλα να ειμασταν δηλαδή.

Ένας διαιτητής σε πλήρη σύγχυση που δεν ήξερε τι έκανε καποια στιγμή σκεφτηκα να πάρω την ομάδα μου και να φύγω κάτι που δεν έγινε εξαιτίας των παικτών μου που δεν ήθελαν το τέλος μιας ομάδας που φτιάχθηκε με πολυ κόπο και πολλές θυσίες.

Η υπομονή έχει και όρια κύριοι υπεύθυνοι της διαιτησίας σταματήστε να χαϊδεύετε ανθρώπους ανίκανους που κάνουν κατάχρηση της εξουσίας με μια σφυρίχτρα και κάρτες την ώρα που ολοι γνωρίζουν ότι οι παράγοντες ματώνουν για να υπάρχει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να αμείβονται αυτοι οι κυριοι που δυστυχώς δεν σέβονται τίποτα.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Δαμιανού
Ανδρέας Καλτσας

19 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟ[ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ] ΚΑΙ ΦΤΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.[ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΛΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ.ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καραλελιδη τι θα γινει με τους διαιτητε κανε τους και μαθηματα συμπεριφορας μας κορουδεουν και μας ειρωνευονται στα γηπεδα=παραγοντας ομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και λιγα ειπες... γιατι στο δαμιανο ειναι νομος του κρατους ο προεδρος να ειναι στην κερκιδα και οποτε του καπνισει να μπαινει στο γηπεδο να φωναζει και να διαμαρτυρεται στον διαιτητη και να τον πηγαινει καροτσακι μεχρι τα αποδυτηρια να μπαινει μεσα με τσαμπουκα να φωναζει και να χτυπαει πορτες. αυτο δεν ειναι ζουγκλα προεδρε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4.49 εισαι αμπαλος ναι κρατος ειναι τ δαμιανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αδικη αποβολη ποιανου παιχτη;;;; αυτος που τραβαει και γκρεμιζει αντιπαλο, αυτος που φτυνει αντιπαλο, αυτος που ποιανει απο το λαιμο αντιπαλο και λεει πως θα του γαμησει την μανα;;;; προεδρε μαλλον δεν ειχες ξεμεθυσει απο τα τσιπουρα πριν γραψεις την καταγγελια σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθεις να μειωσεις και να σπηλωσεις την αληθεια που τα λεει εξω απο τα δοντια ο προεδρος του ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ησουν ο ευνοουμενος αυτην την φορα γιατι εφαγες μια μονο κοκκινη ενω θα επρεπε να φας και συ 3 και χαιρεσαι αυριο.θα εισαι εσυ και θα βγεις να τους κραξεις!!!

      Διαγραφή
    2. Οσο για τις κοκκινες καταρχην ψευδευσαι για την τριτη κοκκινη και για το περιστατικο οτι επιασε απο τον λαιμο και τον εβρισε την μανα...προσπαθεις να κερδισεις εντυπωσεις θα στα πω εγω απο πρωτο χερι ...Πρωτη κοκκινη δεν υφισταται διοτι ειναι 4 μετρα εξω απο την περιοχη αλληλοσπρωχνονται διπλα ακριβως απο τον αμυντικο υπαρχει και ο δευτερος στοπερ και παρολο αυτα δινει φαουλ υπερ του Π.Μυλοτοπου και κοκκινη!Σαυτην την φαση δινει 2 κιτρινες για το ΠΑΟΚ Δαμιανο και μια κιτρινη στον Π.Μυλοτοπο στον Αρχηγο Διαμαντιδη διοτι εξιβρυσε αντιπαλο τον Αρχηγο του ΠΑΟΚ Δαμιανου λεγοντας τπυ μπροστα στον διαιτητη ΒΛΑΚΑ!Εφοσον ειπε ο διατητης τηρω τους κανονισμους επρεπε να τον αποβαλει!στο 40 δεν υπαρχει φτυσιμο αλλα ολοι ειδαν το σπρωξιμο παρολα αυτα βγαζει και τους δυο με κοκκινη !σαυτην την ο Σωτηριαδης Φιλιππας επειδη ο αρχηγος της ομαδας του ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ως οφειλει πηγε να ζητησει εξηγησεις για την αποβολη του ειπε επι λεξη "φυγε απο δω ρε μαλακα"(σημειωσε εσυ που τα ξερεις ολα δευτερη αποβολη με κοκκινη για εξιβρυση)και παμε στο καλυτερο απο ποτε παιχτης που με το ακουει οτι βγαινει αλλαγη στο 58 παρακαλω κατεβαζει τιε καλτσες κσι μονο τις καλτσες και οχι καλαμιδες γιατι ο κανονισμος λεει οι καλαμιδες ειναι κιτρινη...παρολα αυτα εδειξε με περισιο θρασσος δευτερη κιτρινη κοκκινη αφηνοντας μας με 8 παιχτες απο το 58 λεπτο!!!και παρολα αυτα ομως η ομαδα του ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ εδειξε ψυχη παθος και με τα δυσκολιας βαλατε ενα γκολ κοντεψατε να ισοφαριστειτε κιολας ...παιζοντας πολλες φορες . Φοβισμενοι γιατι δειξαμε οτι εχουμε ΟΜΑΔΑ κσι δεν πτοηθηκαμε και σας παιξανε ακομα και με 8 παιχτες στα ισιαα!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ!

      Διαγραφή
    3. Ελα τωρα πες μας ποιος παικτης του δαμιανου εισαι ρε πες αληθεια ομως...Μηπως εισαι αυτος που στο 92' χτυπησες σε μια κοντρα και ο διαιτητης καλεσε βοηθεια,αλλα μολις αντιληφθηκες οτι δεν ειναι 0-0 το ματς σηκωθηκες σαν ελατηριο?

      Διαγραφή
    4. Και ο αρχηγος του παοκ δαμιανου,δηλαδη εσυ που γραφεις,απωθησε βιαια τον διαμαντιδη δηλαδη επισης κοκκινη καρτα με το γραμμα του νομου που θες να τηρηθει αλλα αυτο δε βλεπω να το εγραψες ,αμοιβαδα

      Διαγραφή
    5. Και στο 40 υπαρχει φτυσιμο ινδιανε

      Διαγραφή
  7. Στο παλιό μύλο τόπο μη ξεχάσουν οταν έρθουν στα εσωβαλτα να φορέσουν τσιγινα σώβρακα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΦ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΕΩΒΑΛΤΑ 1-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EXETE POLY TRASOS EKI STO DAMIANO POU VGENETE K MILATE,MILATE ESIS POU STA PERISOTERA PAIXNIDIA FEYGOUME VRADY? STA PERISOTERA AN DEN ERTI ASTUNOMIA DE GINETE,PATE KALA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βαλτε τον Καρατζα στον τελικο απο τις πολλες κοκκινες δεν θα μεινει παιχτης να σηκωσει το κυπελλο της ΕΠΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε απο το δροσερό ακόμα πονάς ξες εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλακας ησουν παντα αγορακι και κομπλεξικος

      Διαγραφή
  12. παιδια ηρεμειστε πρεπει να κρατησουμε ζωντανο το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο,λαθη να υπαρχουν αλλα να φροντισουν να ειναι ανθρωπινα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News