Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ντόρα Μπακογιάννη από τα Γιαννιτσά: «Η ΝΔ θα κληθεί σύντομα να αναλάβει ιστορικές ευθύνες απέναντι στην πατρίδα» (ΦΩΤΟ)

«H ΝΔ θα κληθεί σύντομα να αναλάβει ιστορικές ευθύνες απέναντι στην πατρίδα»

Με μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας με κεντρική ομιλητή τη Βουλευτή Ντόρα Μπακογιάννη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και παρουσία πλήθους στελεχών, Βουλευτών, πολιτευτών, Δημάρχων, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων.

Η κ. Μπακογιάννη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. «Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι το θέατρο του παραλόγου. Το θέατρο του παραλόγου είναι ότι αυτή η κυβέρνηση δύο χρόνια τώρα δεν έχει μάθει απολύτως τίποτα», τόνισε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ. Αναφερόμενη στην πορεία της διαπραγμάτευσης, σημείωσε πως «βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη θέση» καθώς εξαιτίας των καθυστερήσεων «ζητούνται τώρα υπερβολικά πρόσθετα μέτρα, πέρα από τη διάρκεια του τρέχοντος προγράμματος, μέτρα που δεν ήταν στο τραπέζι πριν από μερικούς μήνες».

Εξέφρασε, δε, τη βεβαιότητα ότι «η ΝΔ θα κληθεί σύντομα να αναλάβει ιστορικές ευθύνες απέναντι στην πατρίδα», υπογραμμίζοντας πως «αυτή είναι και η ποιοτική μας διαφορά συγκριτικά με το συνονθύλευμα συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ: εμείς ιστορικά και διαχρονικά αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας», ενώ κάλεσε όλο τον κόσμο να συστρατευτεί σε αυτή την προσπάθεια.


























8 σχόλια:

  1. Απ ότι μπορώ να καταλάβω από τις φωτο,όλοι άνεργοι μισθοσυντηριτοι και απολυμένοι ειναι οι χειροκροτητές της ντορουλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ήρθαμε να σας σώσουμε.Δεν έχουμε ξανακυβερνήσει.Είμαστε το νέο.Δεν κάνουμε πλάκα.Είμαστε η ΝΔ και είμαστε οι καλύτεροι.Απλά εσείς φταίτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοντευουν 200 χρονια απο την επανασταση και οι ελληνες παραμενουν σκλαβοι και απο την σκλαβια των κομματων δεν θα ξεφυγουν ποτε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΟΜΠΡΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΕ Ο ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΟΛΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΓΙΝΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΥΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΖΩΗ.ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καταλάβαμε. Ησουν πολύ αναλυτικός. Αησηκτήρ ρέ καραγκιόζη. Μίλα ελληνικά.

      Διαγραφή
  5. EXEI AKOMI KOSMO POU PAEI KAI AKOUEI POLITIKES OMILIES? KALA EIMASTE SOVAROI? KAI DEN INE MONO AYTO,TO TRAGIKO INE OTI XEIROKROTOUN,KALA DE NTREPONTAI?? AS VGI KAPIOS NA MOU EKSIGISEI?PREPI NA INE TELIKA POLLOI XAZOI AYTOI POU PANE EKEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News