Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Συγκινητική η προσπάθεια της Μικτής Ομάδας Νέων της ΕΠΣ Πέλλας

Η προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών ήταν συγκινητική και δεν υστέρησε κανείς

Κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το διεθνές τουρνουά ΄΄ROMA CAPUT MUNDI΄΄ η μικτή ομάδα Νέων της Ένωσης μας επικράτησε με σκόρ 0 - 1 της Ουαλλίας .

Μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο όπου το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και αναλώθηκε στην δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες η μικτή μας ομάδας θα μπορούσε να πάρει κεφάλι στο σκόρ όταν στο 27ο λεπτό του αγώνα ο Πασσαλής από το ύψος της περιοχής και πλάγια θέση σούταρε αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε ενστικτωδώς σωτήρια .

Στο δεύτερο ημίχρονο η μικτή μας ομάδα μπήκε πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι αναζητώντας το γκόλ . Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες η Μικτή μας ομάδα κατάφερε να σκοράρει στο 73ο λεπτό του αγώνα όταν ο Βλαδοβίτης από τα πλάγια της μεγάλης περιοχής με δυνατό σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα .

Η προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών ήταν συγκινητική και δεν υστέρησε κανείς .

Η μικτή μας ομάδα έκλεισε επιτυχώς το τουρνουά με δύο νίκες και μία ήττα καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στον όμιλο της και επιστρέφει το Σάββατο 4-3-2017 με γεμάτες της αποσκευές της με τις πολύτιμες εμπειρίες και τα θετικά σχόλια που αποκόμισε πραγματοποιώντας την καλύτερη παρουσία της στο εν λόγω τουρνουά μέχρι σήμερα .

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ : Τομπουλίδης , Βλαδοβίτης , Χαραβιτίδης , Παπαδόπουλος Κυρ , Εφραιμίδης , Ιωσηφίδης , Καράμπελας ( 76΄ Ζαφειρίου ) , Προύντσης (71΄ Παρούτογλου ) , Σφέτκος , Πασσαλής ( 67΄ Παπαδημητρίου ) , Κατσαμακτσής ( 69΄ Γεωργιάς ) .

ΟΥΑΛΛΙΑ : jones , Rees , Rouall , Williams , Saunders , Harwood , Testino , Sullivan , Coulton , Murray , Davies .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News