Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Στο «άρμα» Πασόη η παράταξη του Σηφάκη και στο... βάθος Τζάκρη!

Το μόνο που απομένει είναι να αποφασιστεί αν θα συνεχίσει στην ηγεσία ο Δημήτρης Πασόης ή κάποιος-α από τους φέρελπις τους συνδυασμού του

Την ενσωμάτωσή της παράταξης που ίδρυσε ο Γιάννης Σηφάκης με επικεφαλής τον Δημήτρη Ασβεστόπουλο «Αλλάζουμε την Αλμωπία» στην παράταξη του Δημήτρη Πασόη «Νέα Εποχή για την Αλμωπία», επισφράγισε η διαδικασία εκλογής νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι δύο παρατάξεις πορεύτηκαν ενωμένες, με τον κ. Ασβεστόπουλο να ακολουθεί πιστά την γραμμή Πασόη. Όπως όλα δείχνουν, ο πολιτικός… αρραβώνας ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το μόνο που απομένει είναι να αποφασιστεί αν θα συνεχίσει στην ηγεσία ο Δημήτρης Πασόης ή κάποιος-α από τους φέρελπις τους συνδυασμού του. Σε αυτή την απόφαση δεν αποκλείεται να συμβάλει και η Θεοδώρα Τζάκρη, ώστε να διασφαλιστεί ο αριστερός προσανατολισμός...



27 σχόλια:

  1. ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΙΔΗΣΗ. ΒΕΣΚΟΣ (ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ) ΚΑΙ ΡΩΣΣΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ""ΧΡΥΣΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ"". ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε σοβαρευτείτε λιγο εκει στο δημαρχείο. Δειτε τα λαθη σας και μην δημιουργειτε και αλλους εχθρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμάς που ημαςταν υποψήφιοι μαζί του μας ρώτησε π Σηφάκης;;;;;;; τι επιπολαιότητες ειναι τούτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΓΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το άλλο με τον τοττό το ξέρεις ;;;;

      Διαγραφή
    2. ωραιο ανέκδοτο, τα παιδία παιζει τρα λαλα τραλαλα...χα..χα..

      Διαγραφή
  5. Ε ρε γελιο που εχουμε να ριξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάρτε την Τζακρη μήπως και γλυτώσουμε στα Γιαννιτσά από την παρουσία της πιο ανίκανης "πολιτικού". Θα σας ευγνωμονούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλιστα κύριε συριζαίε απ Αλμωπία, κανε υπομονη, θα βλεπεις τη σκονη της και την επομενη φορα, μετά αλλωστε θα χαθεις.

      Διαγραφή
  7. στην αντιπολίτευση που δεν κρίνεται λογικό είναι να υπάρχουν ανακατατάξεις, στη συμπολίτευση η παρ ολίγον μη εκλογή του Σωτηριάδη τι σηματοδοτεί? ο Δήμαρχος(Γαρεφειώτης) θα βγάλει τη θητεία του ,παρέα με τον ανιψιό του(απο Γαρέφη),τον Τσιμτσιρίδη (γαμπρό του Γαρεφείου)και το Σωτηριάδη τον υψηλά ιστάμενο εποπτεύει ευθύνες δεν παίρνω? μακάρι να βγει το σχήμα αν και δύσκολο.Οι εφεδρείες πάντως καίγονται με τόσο αναμονή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3.50 ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα σας κανει κουμάντο ο Πασοης. Καταλαβετε το. Οσο για τον Μπινο οχι μονο δεν θα ξαναβγει αλλα στα δυομισι χρονια έχασε κυριολεκτικα και την δημαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ,Κε ΒΑΦΕΙΑΔΗ.ΔΗΛΑΔΗ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο Κος ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ;ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΣΟΗ.ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ,ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΜΑΤΙΚΑ,ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η συμμαχία της συμφοράς. Η αντιπολίτευση ταυτίστηκε με τον Βεσκο που τα κανει όλα για την καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οτι και να κάνουν δεν θα ανακόψουν το έργο του μπινου. Αυτόν τον καθαρό δημαρχο οι πολίτες θα τον ψηφίσουν ξανά. Όσο για τον ασβεστοπουλο και την κομπανία του ο κοσμος τους πήρε χαμπάρι. Ας απολογηθούν για τα ψέματα που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ στον λαό. Ειναι το κόμμα με το οποίο εξελέγησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα πλάκα έχεις

      Διαγραφή
    2. καθολου πλακα, καλα τα λεει, οτι εχει σχεση με συριζα καηκε, ειστε αλλα λογια ν αγαπιομαστε

      Διαγραφή
  13. ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΑΜΠΑΡΗ ΣΥΡΙΖΑ;;;;;;;;; ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. o 4.21 ta eipe oloswsta.mpino den eisai proedros sto garefi eisai dhmarxos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πασοης δεν υπαρχει παει για συνταξη.Η Μπαγκη θα εχει το χρισμα της Τζακρη αλλα ο Σηφακης ειναι κοντρα με την Τζακρη δεν ενωνεται ο συνδυασμος του με του Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος Σιφακης ρε φιλε; η Τζακρη κανει κουμαντο στον Νομο.

      Διαγραφή
  16. ΠΟΙΑ ΜΠΑΓΚΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News