Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Καθαρισμός αποστραγγιστικών καναλιών στον κάμπο της Περίκλειας

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΙΑΣ

Εργασίες καθαρισμού των αποστραγγιστικών καναλιών υλοποίησε ο Δήμος Αλμωπίας στον κάμπο της Περίκλειας μετά από δεκαετίες.

Ο καθαρισμός των καναλιών, καθώς και η αποκατάσταση της εξόδου των υδάτων, θα ανακουφίσει τη συγκεκριμένη περιοχή και θα ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες πλημμυρών, οι οποίες προκαλούσαν για πολλά χρόνια σημαντικές ζημιές στις καλλιέργειες.

Στο σημείο των εργασιών βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αλμωπίας κ. Γιώργος Γούδης. Εκεί συνάντησε την Πρόεδρο κ. Σούλα Σούση η οποία ευχαρίστησε θερμά για το πραγματικό ενδιαφέρον τους τόσο τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο όσο και τους Αντιδημάρχους κ. Στέφανο Αβραμίκα και κ. Γιώργο Γούδη που με αυτή τη σημαντική παρέμβαση λύνουν ένα χρόνιο πρόβλημα του χωριού. Όπως είπε η Πρόεδρος, η Δημοτική Αρχή είναι πάντοτε παρούσα σε όλα τα ζητήματα και προσπαθεί να δίνει λύσεις με όσα μέσα διαθέτει. 






























6 σχόλια:

  1. Εγινε καλη δουλεια γιατι ο χειριστης γνωριζει πολυ καλα τι πρεπει να κανει και πολυ εργατικος και συνεπης.μπραβο κ Δημητρη.αξιος συγχαρητηριων! Μπραβο και στην προεδρινα που προσπαθει να γνωρισει τα προβληματα του καμπου και βρισκει λυση.αν και γυναικα ξερει ολα μας τα χωραφια τις τοποθεσιες τα παντα ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο προεδρινα ΜΠΡΆΒΟ στην
    Δημοτικη αρχη ήρθε η άνοιξη και
    Όπως αρχίσατε τα έργα που δεν έχουν
    γίνει για δεκαετίες περιμένουμε
    Και τα υπόλοιπα καλή αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδια τι να πουμε γιατη σουλα τετοιος προεδρος δεν υπαρχει πουθενα μεσα σε ολα ειναι.μας νοιαζετε πραγματικα και τρεχει να μας βοηθησει ολους χωρις να ξεχωριζει κανενα.

      Διαγραφή
  3. Προεδρινα είσαι Και η πρώτη
    Προσπαθεισε τώρα Που η δημοτικη αρχη κατάλαβε ποσά χρόνια είναι
    Πίσω ο τόπος μας σε ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τη δημοτικη αρχη πρεπει να την ενημερωνουν και οι προεδροι των χωριων.αλλιως τι να κανει.νοτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΎΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΊΚΑΣ ΣΟΎ ΕΎΧΟΜΑΙ ΌΤΙ
    ΕΠΙΘΥΜΕΊΣ. ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΔΥΝΑΤΉ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΘΑ
    ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΤΑ ΈΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΚΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΓΓΑΔΙΑ. ΆΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΤΟΥ 2017 ΝΑ ΜΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΓΙΑ ΤΑ ΈΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΆ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΉ ΔΙΌΤΙ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΠΩΣ ΕΔΏ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΆ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News