Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Δήλωση του Προέδρου της Ίδας για το ζήτημα που προέκυψε με τον αγροτικό ιατρό

Δήλωση Προέδρου Ίδας

Όσον αφορά το ζήτημα που έχει προκύψει με τον αγροτικό ιατρό του χωριού μας, δηλώνω τα εξής:

Προσωπικά ως Πρόεδρος είμαι πάντοτε στη διάθεση του κάθε πολίτη για να εξυπηρετήσω με όποιον τρόπο μπορώ, αφιερώνοντας μάλιστα αρκετό χρόνο από την προσωπική μου εργασία.

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί αναστάτωση με τον αγροτικό ιατρό, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι ως Πρόεδρος είμαι πάντοτε παρόν σε όλα τα μεγάλα και μικρά προβλήματα του χωριού μας. Αποκορύφωμα η συλλογή υπογραφών από συγχωριανούς μας για την παραμονή του αγροτικού ιατρού.

Προσωπικά ως Πρόεδρος αλλά και ως Τοπικό Συμβούλιο, δεν είμαστε αρμόδιοι να αποφασίσουμε για την παραμονή του ή μη. Αυτό το αποφασίζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Εμείς επιθυμούμε την παραμονή του, καθώς στόχος μας είναι η εύρυθμη λειτουργία του αγροτικού ιατρείου και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών. Όλα τα άλλα που ακούγονται, ανήκουν στη σφαίρα φαντασίας.

Για εμένα ο μόνος αντίπαλος είναι τα προβλήματα του χωριού μου και αυτά προσπαθούμε καθημερινά να λύσουμε έχοντας αρωγό και συμπαραστάτη τη Δημοτική Αρχή.

Γιάννης Βένου
Πρόεδρος Τ.Κ. Ίδας

44 σχόλια:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΗΝ ΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα το δημιούργησε από μόνος του ο κύριος Βένου και αντί να ζητήσει μια συγνώμη πρωτίστως από τους συγχωριανούς του και έπειτα από τον ιατρό αυτός προτίμησε να κάνει αναφορές και καταγγελίες εις βάρος του. Για να είχε αποφευχθεί το όλο θέμα το μόνο που χρειαζόταν να κάνει ο κύριος Βένου ήταν να αφιερώνει 2 λεπτά από τον χρόνο του για να ανάβει την θέρμανση του ιατρείου όπου εξετάζονται οι συγχωριανοί του, η συμπεριφορά του αναιρεί την ίδια του την δήλωση ότι "αφιερώνει αρκετό χρόνο από την προσωπική του εργασία". Αυτή θεωρώ είναι μια από της αρμοδιότητες του ως πρόεδρος και ως ο μόνος έχων τα κλειδιά του ιατρείου.

      Διαγραφή
  2. Για εμένα ο μόνος αντίπαλος είναι τα προβλήματα του χωριού μου και αυτά προσπαθούμε καθημερινά να λύσουμε.
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ, ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς - ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα..χα.. βρε καριολη λες και δεν ξερω απο που εισαι και ποιος εισαι, αντε σαλτα και γ.... και μην ασχολησε με το χωριο μας

      Διαγραφή
    2. ΞΈΣ ΦΊΛΕ 4.23, ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΙΑ, ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑΣ Π..... ΓΙΟ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΜΕ, ΛΕΩ ΑΝ ΑΝ ΑΝ.....

      Διαγραφή
  3. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΑΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΘΕΡΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΞΕΤΑΖΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟΝΟ ΤΟΝ ΑΠΟΠΗΡΕ ΟΤΑΝ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΥΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΕΦΥΓΕ.
    ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΙΔΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ , ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΑΣ ΑΠΕΞΩ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ !
    ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ , ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ !

    ΦΙΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζεσαι όπως είπες η φαντασία με τν πραγματικότητα απέχει πολύ δηλαδή εσύ μιλάς για κάτι που φαντάζεσαι και θες να σε διαψεύσει ο κ Βαφειάδης.όπως λέει δηλαδή και στ κείμενο εσύ το επιβεβαιώνεις πως ανήκουν στν σφαίρα τς φαντασίας άρα δεν υπάρχει θέμα στ πραγματικότητα.

      Διαγραφή
    2. Αν ηθελε ο προεδρος την εξυπηρετηση των κατοικων,θα επρεπε να φροντισει και για τη θερμανση του χωρου.στην Περικλεια και νωτια κ Αρχαγγελο ολα πηγαν περιφημα.φροντισαν οι προεδροι

      Διαγραφή
    3. 12.26 ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο 5.04 . ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ! ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ . ΑΠΛΑ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Ή ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ !
      ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 1.32
      ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ !

      Διαγραφή
  4. ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ Α Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο , κυρ προεδρε της Ιδας που του δικους σου ψηφοφορους εξυπηρετουσε αυτος ο εξαιρετος γιατρός. Να θυμασαι ομως πως κανείς μας δεν πρόκειται να ξεχασει, το "καλο που μας εκανες" κυνηγώντας τον Αγιο αυτον άνθρωπο, οταν θα ξαναχτυπησεις τις πορτες μας ζητώντας ψηφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΤΟ ΛΕΙΞΗ ΕΔΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΟΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σταύρακα νομίζετε ότι δεν ξέρει όλη η αλμωπια ότι βρήκατε αφορμή να τού τήν φέρεται τού γιατρουδακου.πολιτικη είναι η δίωξη τού.δεν παιζεσται θυσιάζεται τσάμπα τον πρόεδρο.ακομα χαμπάρι δεν πήρατε ότι έχει διαδοθεί αστραπιαία σε όλα τα χωριά κρίμα κρίμα κρίμα.αλαζονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλιστα αφεντικο, οτι πεις

      Διαγραφή
    2. Στο χωριό μου τν ίδιο γιατρό που λέτε τν έδειρε ένας σε ένα δεύτερο άκουσα ότι τσακώθηκε άσχημα και τώρα διαβάζω ότι και στην ιδα έγινε κάτι με τν ίδιο γιατρό.κρίμα ένας τόσο καλός γιατρός στ δουλεια του να πέφτει τόσο χαμηλά και να τν ξευτιλίζετε έτσι κάτσε γιατρέ μου και μιλά και με τα τρία χωριά όμορφα και μορφωμενα όπως σου αρμόζε.οχι με ξύλο,φωνές,υπόγραφες

      Διαγραφή
    3. εχει δικαιο ο 8.14. πολιτικη διωξη ειναι, χθες αφου στ βουλη εγινε της ποπης μεταξυ πολιτικων αρχηγων, Μητσοτακης Τσιπρας χαμος για τον Γιατρο, μετα και ο Αδωνης με τον Πολακη πεσαν ενα χερι ξυλο, γαμησε τα στην τελικη, καναλια ραδιοφωνα ολα για τον γιατρο

      Διαγραφή
  7. Γελάω. Αφού κύριε Πρόεδρε επιθυμείτε την παραμονή του, καθώς στόχος σας είναι η εύρυθμη λειτουργία του αγροτικού ιατρείου και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών και ολα τα αλλα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασιας, γιατί επιδιώκετε το αντίθετο; Η φαντασία στην εξουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται τα πράγματα κατά πως τν βολεύουν αν η 3 ηλικία δεν αντιλαμβάνεται τν καταπατητή του ορκου του γιατρού που παρατάει τους ασθενείς εξακολουθήσει τότε εκεί στ ιδα είστε άξιοι τς μοίρα σας.δηλαδή ο γιατρός σας όταν ορκίστηκε είπε εξεταζω στ εξής θερμοκρασίες και αν δεν είναι αυτές παρατάω τους ασθενείς;;;;αυτο έχετε αφήσει να εννοηθεί στ ουσία άρα κατά τα λεγόμενασας αυτά ο γιατρός φταίει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι κάτοικος της Ίδας δεν έχω τπτ ούτε με τον πρόεδρο ούτε με τον γιατρό. Στο περιστατικό ήταν μπροστά άτομο του οικογενειακου μου κύκλου. Ο γιατρός με τον πρόεδρο είχαν τις καλύτερες σχέσεις. Τα σκατα τα έφαγαν κάτι καρακατινες που θέλανε να δημιουργηθεί πρόβλημα ως προς τον πρόεδρο του χωριού. Και αυτές χαντακοσας κ τον καϊμένο τον γιατρό που είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο τον ξεσήκωσαν με βλακιες κ καλά ότι λέει ο πρόεδρος για αυτόν,και ο ανεγκέφαλος (ο γιατρός) δεν πήγε ο ίδιος να το λύσει αν υπήρχε πρόβλημα με τον πρόεδρο αλλά πίστευε τις καρακατινες (που δεν είναι πολλές 5-10 είναι του χωριού μας που συνέχεια δημιουργούν πρόβλημα με όλαπό και με όλους) κρίμα γτ αυτές έδωσαν περισσότερο έκταση στο θέμα αυτό οστε ο γιατρός τώρα να περάσει πειθαρχικό κ να διακινδινευει την θέση του.
    Υ.Γ. Ελπίζω το θέμα να λυθεί με τον γιατρο και τον πρόεδρο κ οι άντρες αυτων των γυναικών να μπορέσουν λίγο να τις μαζέψουν κ να σταματήσουν να τρώνε παντόφλα κ να το βουλώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ 2.51 ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΔΑΣ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ -7 ΝΑ ΞΕΝΤΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ένας έχει σπουδάσει Ιατρική κ ο άλλος τίποτα, απλά προσπαθεί ο πρόεδρος να μαζέψει το λάθος που έκανε 2 φορές μάλιστα να κάνει αναφορά στον γιατρό κ παρέσυρε σε αυτό τον Δήμαρχο που έβαλε πλατιά την υπογραφή του πιστεύοντας μόνο τον πρόεδρο! Όταν δε ο πρόεδρος είδε τον κόσμο που μάζευε υπογραφές τους ειρωνευτηκε.. Η θέρμανση πρόεδρε είναι για τους κατοίκους του χωριού που εκλεξανε κ όχι για τον γιατρό, ο χωριανος εξετάζεται κ όχι ο γιατρός.. Βασικά πράγματα κ αν ενδιαφέρουν να λύσεις το πρόβλημα θα φροντιζες να ανάβει το καλοριφέρ κ όχι την μία να λες ότι δεν είναι δική σου αρμοδιότητα κ την άλλη ότι σου κλέβουν ίντερνετ. Τα γραπτά μένουν σε λίγο θα βγουν οι αναφορές κ θα φανούν οι ημερομηνίες κ οι υπογραφές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγά μην είχε και -30 βρε έξυπνη εσύ του 4:01 εσείς τον καψατε τον καϊμένο τον γιατρουδακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ολα τα καλα που εχει κανει ο προεδρος τελικα δεν τα αναγνωριζουν πεσαν να τον φανε για το θεμα του γιατρου καποιες αλλα ετσι ειναι μια ζωη αχαρηστια σ'αυτο το χωριο.οι δυο τους μπορουσαν να λυσουν το θεμα που προεκυψε.τοση κακια που βγαλαν για τον προεδρο κριμα πολυ κριμα.για ολα φταινε καποιες συγκεκριμενες οι οποιες δεν αντιπροσωπευουν και ολο το χωριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ενας γιατρος δεν ειναι ποτε καημενος.καμμενοι και καημενοι ειμαστε εμεις με τις συμπεριφορες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 5 με 6 σαβουρες καναν ανω κατω το χωριο, ο προεδρος ειναι λεβεντια αλλα οι κυριες κλανες τα μπερδεψαν τα πραγματα και παρασυραν και τον γιατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. aytes h 5-6 nyfes ths idas poy h andres toys den forane pantelonia to kanoyn ano kato olo to xorio.

      Διαγραφή
    2. Δεεεν είναι μόνο νύφες κ χωριανες είναι που μας το παίζουν κ κάποιες για να φανούν τα ζοντοβολα έχουν κάνει άνω κάτω το χωριό πολλές φορές και τις ξέρουμε όλοι στο χωριό.

      Διαγραφή
  16. Βρείναι τσατσάδες που να μην αναφέρω τα ονόματα σας 5-6 είστε που το δημιουργήστε το πρόβλημα και δεν ντρέπεσται να μιλάτε ακόμα. Το καψατε τον γιατρό με τις μαλάκιες σας. Και όλες όσες το κάνατε όλες σας είστε από αντίπαλο κόμμα και έχετε σκασει από το κακό σας που δε βγείκε δικός σας. Αη σηχτηρ πια με τις μαλάκιες σας μια ζωή τα ίδια και τα ίδια σε αυτό το χωριό. Με το που πάει κάτι καλά να χαίρεσαι την μούρη σας και να τα κάνετε σκατα όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο είναι το καλό ρε φίλε/η που πήρες αμπάρια κ γράφεις τα ίδια? Το ότι ο καλός πρόεδρος έκανε αναφορά στον γιατρό του χωριού γιατί ήθελε να το παίξει εξουσία? Κ παρέσυρε κ τον Δήμαρχο σε αυτό το φιάσκο φωνάζοντας ότι έχει την στήριξη του? Αν δεν του αρέσει το χωριό κ θεωρεί τους συγχωριανούς του αχάριστους να παραιτηθεί κ θα δείξει σε ποιον θα λείψει.. Κ μάλλον δεν ξέρει κ από διαδικασίες νομίζοντας ότι έχει πρόβλημα ο γιατρός! Πρόβλημα πλέον έχει το χωριό που πρέπει να έχει γιατρό!

      Διαγραφή
  17. Θέλω να κάνω μια ερώτηση στις καλές αυτές κυρίες που κινούν τα νήματα καθώς φένεται! Τώρα που έρχονται άγιες μέρες θα τα πείτε και αυτά που έγιναν και είπατε και για τον γιατρό και για τον πρόεδρο (τα ψέματα και τις κακίες) στην εξομολόγηση σας πριν πάτε να κανονίσετε στον παπά του χωριού; Γτ αν τα πείτε ούτε στην εκκλησία δεν θα σας αφήσει να μπείτε ο εξομολογος κυρίες μου (που ο Θεός να σας κάνει με αυτά που κάνετε κυρίες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο προεδρος του χωριου ειναι εξερετικος..Αυτες οι 5-6 εξυπνες τα βρακια τους κ τις οικογενειες τους δεν μπορουν να συμαζεψουν κ κοιτανε τα προβληματα του χωριου.Ποιες νομιζουν πως ειναι "δικηγορινες" χωρις διπλωμα?? Ο προεδρος ειναι καταπληκτικος κ εξυπνος κ μπορει να τα βγαλει περα μονος του δεν χρειαζεται την βοηθεια απο αυτες τις 5-6 κατινες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όταν εξέταζε τα παιδιά του έξυπνου προέδρου εκτός ωραρίου κ στο σπίτι τους ήταν καλός ?Κ εξάλλου 320 υπογραφές δεν τις λες κ λίγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτη η συμπεριφορα των γυναικων δηλωνει ερωτα στο προσωπο του γιατρου δεν εξηγειται αλλιως ολο αυτο που δημιουργηθηκε.κανενας αντρας δεν βγηκε να κανει παραπονα.σε λιγο και απεργια πεινας ειναι ικανες να κανουν.ελεος ειστε κυριες μου.με τοση εξυπναδα και ο καλυτερος δικηγορος θα σας ζηλευε.ειναι ενας πολυ καλος γιατρος αλλα το παρακανατε.περισοτερο για κοτσομπολιο μαζευεστε εκει και προσπαθειτε να μαθαινετε τι προβληματα εχει ο καθενας με την υγεια του.οταν εφερνε ο προεδρος αεροθερμα και προσπαθουσε να βρει λυση να ζεστανει το χωρο μαλλον το ξεχασατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "καρακατίνες", "σαβούρες", "ζοντόβολα", "τσατσάδες", απλές "κατίνες", ειρωνικά "κυρίες", ασυμμάζευτα βρακιά, "άντρες που τρώνε παντόφλα" τι άλλο θα βρεις να γράψεις επιτέλους;;; Τόσο είναι το επίπεδο σου γλωσσικό και νοητικό; Αυτές οι κυρίες που ξέρεις ποιές είναι και μπορείς να τις κατονομάσεις σου έδειξαν οτι έχουν πρόβλημα με τον κύριο Γιάννη; Έκαναν κάποια κίνηση εναντίων του; Δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεις τόση χολή να στάξεις... Αν δεν με γελάει η μνήμη μου τις υπογραφές τις μάζεψαν για να διορθώσουν την καταγγελία που έγινε εις βάρους του ιατρού. Και ο ίδιος ο δήμαρχος έμεινε άφωνος όταν έμαθε οτι το χωριό δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τον ιατρό, βέβαια εδώ που τα λέμε δεν τήρησε και τα λεγόμενα του "θεωρήστε οτι το θέμα έχει λήξει". Κύριε Μπίνο που είστε και το θέμα δεν έχει λήξει ακόμα;;; Πείτε μας τίνος αρωγός και συμπαραστάτης είσαστε; 300 κατοίκων ενός χωριού ή ενός προέδρου της παράταξης σας που δημιουργεί προβλήματα από το πουθενά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ 11:53 έχεις βγάλει πανεπιστήμιο... Χαχχαχαχα...

      Διαγραφή
  22. Πω πω πω.... Τι γίνεται ρε παιδια... Τι ξεκατίνιασμα είναι αυτό που γίνεται...; Λυπάμαι πολύ που για άλλη μια φορά δείχνετε το επίπεδο του χωριού μας... Σαν δεν ντρέπεσται να τα λύνεται τα προσωπικά εδώ μέσα... Ντρέπομαι για το χωριό μας πραγματικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ Τ ΓΙΑΥΡΟ ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΕΨΕΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ Η ΠΑΣΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ Η ΚΑΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΘΑ ΤΝ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΡΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΝ ΙΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι ο μόνος που βοηθάει. Υπάρχουν κι άλλοι πόλοι που προτιμούν να μην αυτοπροβάλλονται. Δημιούργησε ολόκληρο θέμα σε ένα χωριό που τον στήριξε. Αρκετά. Αν θέλει παραδουλεύτρα να ψάξει αλλου

      Διαγραφή
  24. Ποσά σχόλια παίζει να έγραψες ρε γιατρέ. Φτάνει. Ο πρόεδρος μας ειναι πάντα κοντά μας. Όποτε τον χρειαστούμε. Μήπως θες να σου κάνει και αέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προεδραρα συνέχισε να προσφέρεις έργο. Είμαστε μαζί σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα υπολοιπα προβληματα του χωριου να φωναξετε τον γιατρο να σας τα λυσει!δεν αντιλεγω ειναι ενας πολυ καλος γιατρος αλλα και ο προεδρος ειναι απο τους λιγους που εχει ενδιαφερθει για το καλο του χωριου και κανενας απο σας δεν το αναγνωριζει και δεν τον ειχα ψηφισει καν.αυτα ειναι αδικιες.λογια λογια κακιες και τιποτα αλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιατρέ με αυτές τις συμπεριφορές που σε όποιο χωρίς και να πας δημιουργης πρόβλημα έχεις εσύ θέμα κ όχι τα χωριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News