Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Σκύλος αρνείται να αποχωριστεί τη νεκρή σύντροφό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ιστορία πολύ γρήγορα διαδόθηκε ανάμεσα στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι, μάλιστα, προσπάθησαν αρκετές φορές να τον δελεάσουν με τροφή για να φύγει

Στο χωριό Filippovka της Ρωσίας ένας σκύλος πενθεί εδώ και μία εβδομάδα το θάνατο του θηλυκού συντρόφου του και αρνείται πεισματικά να φύγει από το πλευρό του, αποτελώντας την καλύτερη απόδειξη ότι ακόμη και στο ζωικό βασίλειο η απώλεια ενός αγαπημένου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ντόπιων, τα δύο σκυλιά προσπάθησαν να διασχίσουν το δρόμο, όταν ένα αυτοκίνητο χτύπησε το θηλυκό σκυλί, το οποίο παρέμενε ακίνητο στη μέση του δρόμου.

Ο συντροφός του προσπάθησε με τα πόδια και κατάφερε να την μετακινήσει σε ένα διπλανό χωράφι, όπου έμεινε εκει προσπαθώντας να διατηρήσει ζεστό το σώμα της και να τη συνεφέρει. Όταν πια κατάλαβε ότι δεν επρόκειτο να ξυπνήσει αντί να απομακρυνθεί παρέμεινε δίπλα της. Και αυτό συνεχίστηκε για περισσότερο από μία εβδομάδα. Η ιστορία πολύ γρήγορα διαδόθηκε ανάμεσα στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι, μάλιστα, προσπάθησαν αρκετές φορές να τον δελεάσουν με τροφή για να φύγει.

Εκείνος, όμως, παραμένει πιστός και αφοσιωμένος κοντά της και δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει. “Η τρυφερότητα και η αφοσίωση που δείχνει είναι δύσκολο να βρεθούν ανάμεσα σε ανθρώπους. Ακόμη προσπαθεί να ζεστάνει το σώμα της… “, λένε οι ντόπιοι και το βίντεο που ακολουθεί επιβεβαιώνει…

5 σχόλια:

  1. Ειλικρινά πολύ συγκινητικό και παραδείγματικο μακάρι κι εμείς οι άνθρωποι να θρεφαμε τέτοια συναισθήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχώς κυριε Βαφειάδη αμφιβάλλω εαν δημοσιεύσεται το σχόλιο μου.Νομίζω ότι με τα αδέσποτα και τα δεσποζόμενα στην Αριδαία παράγινε.Σαν έγκριτος δημοσιογράφος θα πρέπει να αναδείξετε τους λόγους που δεν επιτρέπουν να ζήσουμε ανθρώπινα.
    Υγ.άλλο φιλόζωοι άλλο σκυλόφιλοι.Η Αριδαία εξ αιτίας των αδέσποτων έπαψε να είναι τόπος να ζει ανθρώπινα κάποιος.Όποιος νομοθέτης κάνει λάθη -μπορεί να τα διορθώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα γιατι ξεκινας τοσο αρνητικα το σχολιο σου?

      Διαγραφή
  3. 11.32, με πρόσχημα το δημοσίευμα, το μόνο που πραγματικά θέλεις είναι να βγάλεις τον συμπλεγαμτικό σου τρόπο σκέψης. Για την ουσία του δημοσιεύματος δεν λες λέξη! Μπλέκεις ΑΣΧΕΤΟ με το δημοσίευμα θέμα και μάλιστα επιρρίπτεις όλη την ευθύνη για το "απάνθρωπο" διαβίωσης στα αδέσποτα!!!! Να ζεις ανθρώπινα σημαίνει για σένα οτι θα σου λυθούν όοολα τα προβλήματα επιβίωσης αν θα εκλείψουν τα αδέσποτα;
    Ναι αδέσποτα είναι θέμα που οφείλει σωστή και πρέπουσα αντιμετώπιση από αρχές, αλλά πηγή έχουν, ως πρόβλημα τους ίδιους τους ανθρώπους και τη νοοτροπία τους. Τα βάζεις με το αδύναμο, μη διστάζοντας να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙς άσχετο θέμα για να βγάλεις χολή. Είναι σίγουρο ότι είσαι και στις ανθρώπινες κοινωνικές σχέσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγκινητικό μήνυμα για όλους μας πραγματικά ,αυτό μπορεί να κρατήσει πολλά χρόνια αλλά από τότε που πέθανε το θηλυκό θα μένει για πάντα εκεί το αρσενικό για να της δείξει την αγάπη του για αυτήν 😢

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News