Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Δήμος Έδεσσας: Πρόσκληση φορέων για την αναβίωση των Ανθεστηρίων

Πρόσκληση φορέων για την αναβίωση των Ανθεστηρίων

Ο Δήμος Έδεσσας και η ΔΗΚΕΔΕ προσκαλούν σε συνάντηση εργασίας όλους τους φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια για αναβίωση των Ανθεστηρίων. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα και για την επιτυχή του έκβαση απαιτείται η μέγιστη δυνατή συμμετοχή.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 13 Μαρτίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδιαφέρον των φορέων να συμμετάσχουν στη σημαντική αυτή προσπάθεια.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια!!!!!!!!! Όλοι μαζί μπορούμε!!!!!!!! Είναι ότι καλύτερο για την πόλη μας!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News