Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

«Let’s do it Greece! – Let’s do it Skydra!»

Συμμετοχή – Κάλεσμα Δήμου Σκύδρας στην περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece! – Let’s do it Skydra!»

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 η Ελλάδα γίνεται καθαρότερη κι ομορφότερη.

Τη συγκεκριμένη μέρα η μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού της χώρας, «Let’ s do it Greece!» γίνεται πράξη.

Πολίτες που μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας συντονίζονται σ΄ολόκληρη τη χώρα και θα πραγματοποιήσουν οργανωμένες εθελοντικές δραστηριότητες καθαρισμού, εξωραϊσμού κι αισθητικής αναβάθμισης.

Ο Δήμος Σκύδρας συμμετέχει και ταυτόχρονα καλεί σε συνεργασία τα σχολεία, τις εθελοντικές ομάδες, τους συλλόγους – σωματεία και κάθε ενδιαφερόμενο φορέα ή πολίτη σε ατομικό επίπεδο με σκοπό τη συνδιοργάνωση της δράσης.

Με σημείο συγκέντρωσης κι εκκίνησης το Δημαρχείο Σκύδρας, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 κι ώρα 11:00’, προγραμματίζονται παρεμβάσεις στην Πλατεία Πλαστήρα (Λαϊκής Αγοράς), στον Ο.Σ.Ε. και στην Πλατεία Δημαρχείου.

Για κάθε σχετική πληροφορία αρμόδιο είναι το στέλεχος του Δήμου Σκύδρας Ελένη Ευαγγελίδου με τηλέφωνο επικοινωνίας:2381351882.

Ας κάνουμε, λοιπόν, για μια ακόμη φορά πράξη την αγάπη και το σεβασμό μας για το περιβάλλον.

«Let’s do it Skydra!».

3 σχόλια:

  1. ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ 1821...ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΧΟΡΤΑΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ...ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλο θα ηταν να μας ενημερωσεις και σε μας τους υπολοιπους δημοτες ποια μνημεια ειχαν χορτα να παμε να τα καθαρισουμε!!!

      Διαγραφή
  2. φυτέψτε δένδρα παντου.Προστατέψτε τον τόπο μας.Η Γη μαραζώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News