Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Συμμετοχή του Δήμου Αλμωπίας στην τελετή λήξης του διασυνοριακού προγράμματος «Living history-Living nature»

Στόχος και των δυο μας η ένταξη των δυο Δήμων στο νέο Intereg και στο μέτρο «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»

Επισκεφθήκαμε την πόλη Νόβατσι της Π.Γ.Δ.Μ. για να παρευρεθούμε στην τελετή λήξης της εγκεκριμένης πράξης «Living history-Living nature» του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας. Εκεί μας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Lazar Kotevski, με τον οποίο έχουμε αναπτύξει μία άψογη συνεργασία στα πλαίσια του διασυνοριακού προγράμματος. Στόχος και των δυο μας η ένταξη των δυο Δήμων στο νέο Intereg και στο μέτρο «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ».

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας










4 σχόλια:

  1. ποτε δεν καταλαβα τι προσφερουν αυτα τα παρε δωσε με τους Σκοπιανους, θα μου πει καποιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή και αισχος να συνεργάζεστε με τα Σκόπια που κατέχουν​παράνομα ελληνικα εδάφη και χρησιμοποιουν το όνομα της Μακεδονίας μας για όνομα!!Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική!!Να περάσει παρακαλώ δεν βρίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το γείτονα σου δεν τον διαλέγεις.Σου είναι και θα είναι πάντα αυτός.Αναλόγως την εξυπνάδα σου διαλέγεις: προσαρμόζεσαι? επιμένεις στα δικά σου? κάτι άλλο? δες δίπλα στην εξυπνάδα τι κολλάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κερδος ειχαμε απο τον γειτονα που δε διαλεξαμε.την πλατεια του Αετοχωριου?ε και? Υπαρχει κοσμος να την απολαυσει?παιδια να παιξουν σ αυτην?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News