Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

The Voice: Ο Γιάννης Μαργάρης ο μεγάλος νικητής

Στα highlight της βραδιάς, η παρουσίαση του Γιώργου Καπουτζίδη

Επιβεβαιώνοντας όλες τις προβλέψεις στοιχημάτων, ο Γιάννης Μαργάρης, παίκτης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, είναι ο φετινός νικητής του The Voice. Την Πέμπτη, στο μεγάλο τελικό του talent show διαγωνίστηκαν οκτώ συνολικά υποψήφιοι, με τρεις γύρους ψηφοφοριών. Αρχικά αποκλείστηκαν τέσσερις από αυτούς, ενώ στη δεύτερη φάση πέρασε απέναντι στην Κασσιανή Λειψάκη.

Σε τρεις δόσεις λοιπόν, οι τηλεθεατές στήριξαν τον τραγουδιστή, τον έφτασαν ως την τελική φάση και εκεί του έδωσαν τη νίκη. Ο διαγωνιζόμενος με την ομάδα του Μαραβέγια ξεκίνησε με το κομμάτι "Τον εαυτό μου παιδί".

Στα highlight της βραδιάς, η παρουσίαση του Γιώργου Καπουτζίδη φυσικά που έμεινε στη σκηνή για τόσες ώρες, χωρίς να χάσει το κέφι, αλλά και τη διάθεσή του. Από τα πιο όμορφα στιγμιότυπα της βραδιάς, το "τρολάρισμα" Καπουτζίδη στους τέσσερις κριτές του show.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News