Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

VIDEO: Η επική φάρσα στον Γιάννη Σπαλιάρα από τους συμπαίκτες του στο Survivor

Δείτε τι έγινε σε μία από τις πιο επικές φάρσες που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση

Ο Γιώργος Χρανιώτης εκμεταλλευόμενος τις υποκριτικές του ικανότητες κατάφερε να κάνει σε συνεργασία με όλους τους συμπαίκτες τους μία από τις πιο επικές φάρσες που έχουμε δει σε reality shows. Ο Γιώργος κατάφερε να πείσει τον Γιάννη Σπαλιάρα πως έχει τρελαθεί στο νησί του Survivor.

Όλα άρχισαν από την πεποίθησή του πως δεν θα έπρεπε να φάνε και μπορούν να παραμείνουν μόνο με φύλλα και καρύδες. Όλοι στην ομάδα δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε με τον συμπαίκτη τους, που είχε πάρει στα σοβαρά όλα όσα είχαν συμβεί. Μάλιστα προχώρησε σε ένα ξέσπασμα με κλάματα απαιτώντας να τραφεί η ομάδα με ήλιο!

Βλέποντας αυτή την αντίδραση το «θύμα», Γιάννης Σπαλιάρας ήταν από τους πρώτους που συμφώνησαν να κάνουν επίκληση στον Θεό ήλιο!

Λίγο αργότερα «ξέφυγε» η κατάσταση με τον Γιώργο να πιάνει το τσεκούρι και να απειλεί να κάνει κακό στον εαυτό του!

Δείτε τι έγινε σε μία από τις πιο επικές φάρσες που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση.


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News