Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Εδεσσαϊκός - ΠΑΟ Κουφαλίων 1-2

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Αν και καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Εδεσσαικος γνώρισε την ήττα με σκόρ 1-2 από τον δυνατό ΠΑΟ Κουφαλιων και αποχαιρέτησε πρόωρα τον θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών μετα απο πολύ καλό παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι παρα το σοκ του τερματος που δεχθηκαν με τον Λιοντα στο 3' να γράφει το 0-1 συνηλθαν γρήγορα είχαν την υπεροχή δημιουργησαν ευκαιρίες χωρίς όμως να σκοράρουν αντί αυτού λίγο πριν την ληξη δέχθηκαν ενα ακόμη τέρμα απο τον Θωμαιδη στο 43' να γράφει το 0-2 για τους φιλοξενουμενους που έδειξαν ιδιαίτερα εύστοχοι στις ευκαιρίες που ειχαν.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπηκαν δυνατά καταφεραν να μειώσουν στο 62'με τον Τσιρλιδη πίεσαν για το τέρμα της ισοφάρισης ειχαν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμενων που πήραν την παλικαρίσια πρόκριση.

Διαιτητής Γκαραγκανης (Σαλτσιδης - Φταρας) Πιερίας

Εδεσσαικος: Βολτσης, Βλαδοβιτης, Σαββίδης, Πουπης, Κουμπους, Παπαηλια, Παπαγεωργίου (46'Τσιτσαγκας), Σφετκος(65' Κιορτσης), Τσιρλιδης, Μπαρμπας (46' Ρετζια) Καρτζιος

ΠΑΟ Κουφαλιων: Κύρου, Αιβαζης, Γακης , Χαριζανης, Τσακιρης, Λιοντας, Μαργαριτης, Θωμαιδης, Μαντζιουνης, Χωραφας, Παπατζικος.

Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου:
Μακεδινικος Βευης-ΠΟ Τριγλιας 1-2
ΠΑΟΝΕ Επταλοφου-ΑΕ Αλεξανδρειας 0-3

Επόμενη φάση ΑΕ Αλέξανδρειας-ΠΑΟ Κουφαλιων ο νικητής αντιμετωπίζει τον ΠΟ Τριγλιας που πέρασε απευθείας στον τελικό του ομίλου.

9 σχόλια:

  1. Εδώ δεν μπορείτε να νικήσετε στην έδρα σας τα Κουφάλια που παίζουν στον πρώτο όμιλο του Α΄τοπικού της ΕΠΣ Μακεδονίας μ' αρέσει που θέλετε να παίξετε και στην Γ΄ Εθνική! Τραγικοί! Ε! Τραγικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Esena mallon se glentisame, kai ponaei akoma

      Διαγραφή
    2. Pos mas glendises vlaka ta korakia kanan tin doulia tous horis aftous ti glendia borousate na kanete ,Abali enas ke enas .

      Διαγραφή
  2. που είναι τα κουφάλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kali erotisi.Tou hronou pou tha tros kati ites tha rotas pou ine i Edessa...

      Διαγραφή
    2. Αντε βρε βλακα κανε καμμια δουλεια τραβα να ραντισεις μιλας για μπαλλα κιολας χωρικε

      Διαγραφή
    3. Εσένα μάλλον σε ράντισαν στο μυαλό πρωτευουσιάνος από Έδεσσα το ανέκδοτο της ημέρας!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News