Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Καμμένος: Καλύτερα να πάρει το κράτος το 100άρικο από τον παππού παρά να το δώσει στο εγγόνι και να πίνει φραπέ

Ο Δημήτρης Καμμένος μίλησε και για τον τον υφυπουργό Παιδείας Κώστα Ζουράρι

Tη δική του φιλοσοφία για το κόψιμο των συντάξεων ανέλυσε στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε πως είναι καλύτερα να παίρνει το κράτος ένας 100άρικο από την σύνταξη του παππού παρά να το δίνει στον εγκονό του και να το τρώει σε φραπέ και τάβλι.

«Όταν κόψω τη φορολογία από το 29% στο 26% δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτόν που στο ΑΤΜ θα πάρει 40 ή 20 ευρώ λιγότερα το μήνα. Έχει όμως διότι τα παιδιά του παππού ή οποιουδήποτε τη σύνταξη την κόβω, εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρώ δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Ο Δημήτρης Καμμένος μίλησε και για τον τον υφυπουργό Παιδείας Κώστα Ζουράρι τονίζοντας: «Έγραψε μια εφημερίδα φίλα προσκείμενη σε εμάς του Ολυμπιακούς ότι κάτι γίνεται με το κόμμα. Όχι, δεν γίνεται κάτι. Με τον κ. Ζουράρι έχω θέμα. Με την έννοια δεν μπορεί να έχω τύπου χούλιγκαν υφυπουργό, με μπλουζάκι του ΠΑΟΚ».

8 σχόλια:

  1. Άσε μας ρε ψεκασμένε με τις αρλούμπες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑΝΕΡΓΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΟΥ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΓΙΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 7000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είχατε τα κότσια για συγκρούσεις θα ψηφίζατε αυτούς που σας έλεγαν ότι το καράβι πάει καρφί στο παγόβουνο. π.χ ΚΚΕ η ΛΑΕ. Προτιμήσατε να στείλετε στην βουλή όλα τα νούμερα. Τωρα τα βρίζετε. Περαστικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πουλημένε απάτριδα ...τομάρι
    η φιλοσοφία της ζωής σου είναι όπως της ομάδας σου...
    ο ολυμπαακός να κερδάει και οι άλλοι να πάνε να γα.....θούνε

    ουστ φιλοτομαριστή κολημένε βολευτή στην καρέκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κερδάω
      κερδάεις
      κερδάει

      Διαγραφή
    2. xaxaxa αυτοι ειναι και ετσι μιλανε
      να κερδανε, να μαμανε κοκ
      και οι συνταξιουχοι τους ψηφιζουνε

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News