Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Δήμος Σκύδρας: 1.200.000 ευρώ για σημαντικά έργα ύδρευσης

1.200.000 ευρώ στο Δήμο Σκύδρας!

Τι να πει κανείς... η μια επιτυχία και κατάκτηση μετά την αλλη... με αγώνα, σκληρή δουλειά,με διεκδικηση, σωστή ιεραρχηση, ετοιμότητα και αμεσότητα.

Μεταξύ των 12 έργων βελτίωσης της ποιότητας και διασφάλισης της ποσότητας του πόσιμου νερού, που ενταχθηκαν και χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ στην Π.Κ. Μ., έργα για τον Δήμο Σκύδρας και μάλιστα ο Δήμος λαμβάνει το τρίτο μεγαλύτερο ποσο!

Και βέβαια οι επιτυχίες κατακτωνται με συνέργειες και συνεργασίες... κι ο Δήμος Σκύδρας έχει χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης και με ετοιμότητα και ανταποκρινόμενος άμεσα στην Πρόσκληση της Π.Κ.Μ. πέτυχε την έγκριση!

1.200.000 ευρώ!

Πρόκειται για έργο μείζονος σημασίας αφού θα αντικατασταθούν οι υδατοπυργοι σε 5 τοπικές κοινοτητες, Μανδαλο, Άνυδρο, Λιποχωρι, Ασπρο και Δάφνη με νέες σύγχρονες δεξαμενές ύδρευσης.

Διασφαλίζουμε την υγεία των δημοτών μας βελτιώνοντας την ποιότητα του νερού αλλά και εξοικονομουμε πόρους μειώνοντας τις διαρροές και περιορίζοντας τις απώλειες! Διαχειριζόμαστε ορθολογικά τους υδάτινους πόρους! Είμαστε στο πλευρό των δημοτών μας βελτιώνοντας την καθημερινότητα τους με κάθε τρόπο! Ετοιμαζόμαστε, εκπονούμε μελέτες,διεκδικούμε και υλοποιούμε έργα για τον τόπο μας!

Και συνεχίζουμε...

Μαρία Γιακαμόζη

2 σχόλια:

  1. με τον ΣΥΡΙΖΑ θα γινουν εργα που θα πιασουν και τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον Γρηγόρη. Αν θέλουμε σιγά σιγά να αρχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News