Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Νόμος Παρασκευόπουλου: «150 σκληροί αλλοδαποί κακοποιοί αποφυλακίστηκαν λέει η ΝΔ»

Οι βουλευτές της ΝΔ αναφέρουν ότι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου 150 σκληροί αλλοδαποί κακοποιοί

Αυξάνει η ΝΔ την κοινοβουλευτική πίεσή κατά του νόμου Παρασκευόπουλου. Μετά τη χθεσινή συζήτηση της επίκαιρης ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καραγκούνη, στον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, σήμερα οι «γαλάζιοι» βουλευτές «βομβάρδισαν» με καταθέσεις νέων ερωτήσεων.

Την πρώτη κατέθεσε ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, με θέμα «επικίνδυνοι κακοποιoί ελέυθεροι στους δρόμους» ζητώντας από τον υπουργό Δικαιοσύνης να απαντήσει εάν σκοπεύει "να καταργήσει τον επικίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια νόμο Παρασκευόπουλου και εάν η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα θα συνεχίσει να προστατεύει τα δικαιώματα των βαρυποινιτών και όχι την ασφάλεια των πολιτών".

Η δεύτερη ερώτηση υπογράφεται από 32 βουλευτές της ΝΔ και απευθύνεται στους υπουργούς Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη και Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, ζητώντας τους να απαντήσουν "πόσοι αλλοδαποί κακοποιοί έχουν αποφυλακιστεί με το ν. 4322/2015; Πόσοι εξ΄ αυτών έχουν απελαθεί; Και εάν δεν έχουν απελαθεί με ποιά αιτιολογία η Κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει στην άμεση απέλασή τους;", ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση τους, μάλιστα, οι βουλευτές της ΝΔ αναφέρουν ότι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου 150 σκληροί αλλοδαποί κακοποιοί, πολλοί εκ των οποίων συνεχίζουν την δράση τους με πρόσφατο παράδειγμα την χθεσινή απόπειρα ένοπλης ληστείας στο παλαιό Φάληρο.

1 σχόλιο:

  1. Ε ρε Ελλάδα τι τραβάς με αυτούς όλους που έμπλεξες.Ρε ...το εγώ που είμαι ήσυχος πολίτης σέβομαι, αγαπώ, εκτιμώ τους γύρω μου, ζω και θέλω να προσφέρω στη κοινωνία όσο το δυνατόν περισσότερα για να είμαι χρήσιμος,πληρώνω τους φόρους μου,κάνω τα πάντα για την Πατρίδα μου Πέστε μου έχω δικαίωμα να είμαι τέτοιος; Αν ναι τότε γιατί πρέπει, κατά την Πατρίδα, να είμαι ίσος με όλους τους άλλους που δεν είναι τέτοιοι και να απολαμβάνουμε ίδια δικαιώματα; Γα....το! Απαντήστε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News