Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Κρήτη: Βιβλίο με 15.000 ευρώ…βρέθηκε στα σκουπίδια

Πάντως η χαρά των εργαζομένων στην ανακύκλωση, που το ανακάλυψαν ήταν ανέλπιστη

Μπροστά σε μία όχι και τόσο συνηθισμένη εικόνα βρέθηκαν εργαζόμενοι της ανακύκλωσης στο Ηράκλειο, όταν ανάμεσα στο μεγάλο όγκο σκουπιδιών, που είχαν περισυλλέξει, βρήκαν ένα παλιό βιβλίο, το οποίο έκρυβε…ένα μικρό θησαυρό.

Ένα τέτοιο βιβλίο σε διαφορετική περίπτωση, μάλλον πως θα περνούσε απαρατήρητο, καθώς λόγω της παλαιότητας του κανείς δε θα έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον γι’ αυτό.

Όταν όμως οι εργαζόμενοι του εργοστασίου ανακύκλωσης στο Ηράκλειο διαπίστωσαν ότι ανάμεσα στις σελίδες τους κρυβόταν το ποσό των 15.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα, δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Προφανώς το βιβλίο με τα χρήματα ανήκε σε κάποιον ηλικιωμένο, ο οποίος φύλαζε το κομπόδεμα του στις σελίδες τους και όταν πια έφυγε από τη ζωή, κανείς δεν αντιλήφθηκε τα χρήματα, που υπήρχαν μέσα σε αυτό.

Έτσι το βιβλίο κατέληξε στα σκουπίδια.

Πάντως η χαρά των εργαζομένων στην ανακύκλωση, που το ανακάλυψαν ήταν ανέλπιστη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News