Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Θεανώ Φωτίου: «Εμείς θα βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια σε 16 μήνες»

«Ο λαός να μην πάθει την ίδια αμνησία… Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο μοναδικός που έφερε το ΔΝΤ στην Ευρώπη»

«Εμείς θα βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια σε 16 μήνες», είπε η Θεανώ Φωτίου το μεσημέρι της Πέμπτης (20/4).

«16 μήνες μείνανε, σε 16 μήνες θα βγούμε από το μνημόνιο – τον Αύγουστο του ’18 - με την ίδια σύνταξη εμείς θα βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Θα μειώσουμε την προσωπική διαφορά στις συντάξεις, αφορά το 1/3 των συνταξιούχων, είναι επώδυνο και πολιτικά ζημιογόνο το μέτρο, είναι το 1% του ΑΕΠ, αλλά άλλο 1% θα είναι κοινωνικά μέτρα ύψους 1,8 δισεκ. Ευρώ. Εμείς δώσαμε την εν μέρει 13η σύνταξη το Δεκέμβριο», πρόσθεσε η υπουργός, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και νέο βοήθημα.

Η κ. Φωτίου εξαπέλυσε επίθεση στο ΔΝΤ, επισημαίνοντας ότι δεν έκανε ποτέ σωστή πρόβλεψη, αλλά και στο ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως ΠΑΣΟΚ και Γιώργος Παπανδρέου έφεραν το ΔΝΤ και «δεν δικαιούνται να κουνάνε το δάχτυλο». «Ο λαός να μην πάθει την ίδια αμνησία… Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο μοναδικός που έφερε το ΔΝΤ στην Ευρώπη», κατέληξε.

14 σχόλια:

  1. Ας της μιλήσει κάποιος για τη ντροπή που υπάρχει στον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΣΤΟ ΔΝΤ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΘΕΑΝΩ; ΤΙ ΑΜΝΗΣΙΑ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αι σιχτιρ, χαθητε απ τα ματια μας αχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κοιτα φατσα και βγαλε συμπερασμα, ρε Σιφακη τι ειναι τουτη ωρε? πλακα εχετε για γελια ειστε, η ποιο μισητη κυβερνηση μετα τη χουντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω οι κλεφτες που μας εφεραν εδω ειναι λαοφιλη κυβερνηση.....αρε σανιδα βρεγμενη που θελουν μερικοι

      Διαγραφή
    2. Ρε λαπατο 8.40 ,τη χουντα που εννοεις ,θα την ψαχνεις !!! Αλλα επειδη εισαι " βλητο" για τιμωρια θα τρως το παλουκι,απ τους προηγουμενους που μας φεραν σ αυτη τη κατασταση ,απ τους τωρινους το μαμηση χωρις "σαλιο" και απ τους επομενους το "χωρις σαλιο" ,γιατι ειναι το ιδιο πραγμα .

      Διαγραφή
  5. Το τι μαλακία έχουν πει οι άνθρωποι αυτοί δε λέγεται. Ό,τι του κατέβει του καθένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ 9:39 ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κουράγιο 16 μήνες γεμιστά ακόμη μετά φιλέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο μία αριστερή κυβέρνηση μπορεί να βγάλει την χώρα από την δύσκολη θέση που είναι κι αυτή η κυβέρνηση είναι μόνο του ΣυΡιζΑ. Όποιος ονειρεύεται ότι άλλη κυβέρνηση μπορεί να κάνει κάνει καλό για τον τόπο είναι χαζός και κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Η Ελλάδα αλλάζει η ελπίδα έρχεται μόνο Με ΣυΡιζΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρολαρεις έτσι;;

      Διαγραφή
    2. Ελα κανεις πλακα ε;Δεν μπορει να λες τετοιες μαλα......

      Διαγραφή
    3. Η τρολαρεις η πολυ, ναρκωτικο πεζει μαγκα

      Διαγραφή
  9. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News