Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη 2η Ανθοέκθεση του Δήμου Σκύδρας

Περιμένοντας λοιπόν... να ανθίσει η Πλατεία Σαφραμπολεως, από τις 24 έως 30 Απριλίου!

Οι προετοιμασίες για την 2η Ανθοεκθεση του Δήμου Σκύδρας συνεχίζονται πυρετωδώς.

Δουλεύουμε ακούραστα,με μεράκι κι αγαπη ώστε σε λίγες ημέρες, και για μια εβδομάδα να βγάλουμε απ την ζωή μας το γκρίζο και να βάλουμε χρώμα και άρωμα αλλά και χαρά και διασκέδαση με τις καθημερινές δράσεις και εκδηλώσεις, που θα πλαισιώνουν, πρωί και βράδυ την πολύχρωμη Ανθοεκθεση μας!

Διότι η προαγωγή της ποιότητος ζωής των δημοτών, η πρόοδος της κοινωνίας μας καθώς επίσης η εξωστρεφεια και η τοπική ανάπτυξη αλλά και η τόνωση του πολιτισμου είναι επίσης στις προτεραιότητες μας ως Δημοτική αρχή εκτός όλων των υπολοιπων...

Περιμένοντας λοιπόν... να ανθίσει η Πλατεία Σαφραμπολεως, από τις 24 έως 30 Απριλίου!

Μαρία Γιακαμόζη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News