Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Ομόφωνα ψηφίστηκαν τα τέλη άρδευσης 2017 - Δείτε τις αναλογικές χρεώσεις ανά χωριό

Δείτε τις αναλογικές χρεώσεις ανά χωριό

Ομόφωνα ψηφίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας ο καθορισμός τελών άρδευσης για το έτος 2017, βάση της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και μετά από σχετική εισήγηση του Δημάρχου και Προέδρου της Επιτροπής κ. Δημήτρη Μπίνου.

Συγκεκριμένα, η απόφαση αφορά στην αναλογική χρέωση ανά τοπική κοινότητα, λαμβάνοντας υπόψη αντικειμενικά κριτήρια που έχουν να κάνουν με τα στρέμματα που καλλιεργούνται σε σχέση με το ποσό που δαπανά ο Δήμος σε κάθε χωριό και σε συνάρτηση με τα έσοδα που έχει.

Στόχος είναι η δίκαιη κατανομή των οφειλών, ενώ αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν μειώσεις στα τέλη άρδευσης ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε χωριού. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι πέρσυ σε όλα τα χωριά η χρέωση ήταν 0,12 ευρώ. Σήμερα υπάρχει μείωση σε περισσότερα από τα μισά χωριά.

Η συγκεκριμένη καινοτόμα πρόταση της Δημοτικής Αρχής, για την οποία εργάστηκε πολύ ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες, έγινε αποδεκτή ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή. 

Δείτε τις χρεώσεις ανά Τ.Κ.:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News