Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Άρης Λουτρακίου-Παλαίμαχοι 3-4

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Η παράδοση μίλησε για μια ακόμη χρονιά στον καθιερωμένο αγώνα της Μ. Παρασκευής που έγινε στο κατάμεστο απο 200 περίπου φιλάθλους γήπεδο του Λουτρακίου καθώς οι Παλαίμαχοι ασσοι του παρελθόντος επικράτησαν ευκολα με σκόρ 4-3 της τωρινής ομαδας του Άρη.

Ενδιαφέρον παιχνίδι με τους παλαιμαχους να είναι πιο ουσιαστικοι στις ευκαιρίες που ειχαν και να παίρνουν την νικη ενω οι τωρινοι ασσοι παρα την υπεροχή που ειχαν στο μεγαλύτερο μέρος του ματς δεν ηταν ευστοχοι και ετσι γνώρισαν την ήττα.

Σκόρερ των νικητών ηταν οι Παπαπετρου (12'-53'), Δαιμων (31'), Παπανδρέου (62'), ενω των ηττημένων οι Ζουγας (41'-83 πέναλτι), Παπαπετρου Ι (90' πέναλτι).

Κορυφαίοι των Παλαιμαχων ήταν οι Δοκος (απροσπελαστος), Κουης, Βολτσης, Διος Γ., Παπανδρέου, Παπαπετρου, ενω των ηττημενων οι Λιουγας, Πλεσκας Γ., Διος Δ., Παπαπετρου Ι., Ζερζης Α.

Ρεσιταλ διαιτησίας απο τον κ. Τζωνακη ο οποιος ήρθε απο πολύ μακριά για να σφυρίξει αυτο το παιχνίδι.

Άρης: Ζερζης Χ., Λιουγας, Πλεσκας Γ., Διος Σ., Νουσκας, Ζερζης Α., Παπαπετρου Π., Ζουγας, Διος Δ., Παπαπετρου Ι., Πλεσκας

Ο Παλαίμαχοι: Μπινος, Τσαπας, Δαιμων, Δοκος, Κουης, Βολτσης, Παπανδρεου, Διος Γ.,Πεγιος Κ., Παπαπετρου, Λετο

3 σχόλια:

  1. Ημουν στο γήπεδο κ καποιοι απο τους παλαιμαχους εδειξαν οτι οσα χρόνια κ να περασουν το τοπι δεν ξεχνιέται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαπετρου και Μπινος πενηνταρηδες πια εδειξαν οτι αδικησαν τον εαυτό τους στα νιατα τους μπορουσαν πολυ ψηλοτερα πραγματικα ιερα τερατα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αλμωπιας. Και πανω απ ολα αψογοι χαρακτήρες ποτε δεν εδωσαν δικαιωμα σε διαιτητές και αντιπαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News