Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Εικόνα ντοκουμέντο: Άμορφη μάζα το στρατιωτικό ελικόπτερο που συνετρίβη στην Κοζάνη - Εκτός της ατράκτου βρέθηκαν 3 από τους 5 επιβαίνοντες

Το στρατιωτικό ελικόπτερο απογειώθηκε από τη Λάρισα με προορισμό την Κοζάνη

Η πρώτη εικόνα της τραγωδίας που βύθισε στο πένθος τις Ένοπλες Δυνάμεις. Η πρώτη εικόνα του στρατιωτικού ελικοπτέρου Χιούι που συνετρίβη το πρωί της Τετάρτης (19.04.2017) στην περιοχή Σαντανταπόρου Ελασσόνας, στην Κοζάνη, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το στρατιωτικό ελικόπτερο απογειώθηκε από τη Λάρισα με προορισμό την Κοζάνη. Ήταν μια πτήση ρουτίνας που όμως εξελίχθηκε σε μια πολύνεκρη τραγωδία, σε μια "μαύρη" μέρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις, που πενθούν τέσσερα επίλεκτα στελέχη τους. Η φωτογραφία ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το larissanet.gr προκαλεί σοκ. Το στρατιωτικό ελικόπτερο έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife.gr από τη συντριβή του ελικοπτέρου δεν σημειώθηκε έκρηξη, ενώ οι τρεις από τους πέντε επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων και η επιζήσασα Βασιλική Πλεξίδα, εντοπίστηκαν εκτός της ατράκτου. Για τους άλλους δύο άτυχους στρατιωτικούς χρειάστηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού από τους άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ώστε να περισυλλέξουν τις σορούς τους.

Η 19η Απριλίου 2017 είναι ημέρα πένθους για τις Ένοπλες Δυνάμεις, που θρηνούν για το χαμό του Υποστράτηγου και υποδιοικητή της 1ης Στρατιάς Ιωάννη Τζανιδάκη, του Συνταγματάρχη Τεθωρακισμένων Θωμά Αδάμου, του Ταγματάρχη Αεροπορίας Στρατού Δημοσθένη Γούλα και του Υπολοχαγού Αεροπορίας Στρατού Κωνσταντίνο Χατζή. Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σαν από θαύμα, ανασύρθηκε ζωντανή, τραυματισμένη αλλά εκτός κινδύνου η αρχιλοχίας Αεροπορίας Στρατού Βασιλική Πλεξίδα, η οποία μεταφέρθηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News