Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Αυτοί είναι οι νέοι φόροι - Πληρώνουν και όσοι έχουν εισόδημα 420 ευρώ μεικτά

Αναλυτικά παραδείγματα ανάλογα με το εισόδημα

Μπορεί ο Κώστας Ζουράρις να λέει ότι “ως το 2019 ποιος ζει ποιος πεθαίνει” ωστόσο φαίνεται ότι το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης μάλλον δίνει μόνο έναν με δυο χρόνια ζωής στο αξιοπρεπές εισόδημα του Έλληνα.

Η μείωση του αφορολόγητου σε συνδυασμό με τις μειώσεις στις συντάξεις αναμένεται να δώσουν ακόμη ένα καίριο πλήγμα σε όσους έχουν ακόμη ένα σταθερό εισόδημα.

Το χειρότερο είναι πως σε ό,τι αφορά στις συντάξεις αν και η κυβέρνηση λέει ότι θέλει να προστατέψει τους συνταξιούχους από τα 700 ευρώ και κάτω έρχεται το αφορολόγητο να αρπάξει χρήματα απ' όλους, ακόμη και από part time εργαζόμενους των 420 ευρώ μεικτά και φυσικά από όλους από το εισόδημα αυτό και επάνω.

Όλα δείχνουν, τουλάχιστον με βάση τις διαρροές βουλευτών της συγκυβέρνησης ότι το αφορολόγητο θα πέσει στα 5.600 και θα είναι στην καλύτερη περίπτωση στα 5.900 για όσους έχουν παιδιά.

Πως διαμορφώνονται λοιπόν οι φόροι με το νέο αφορολόγητο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News