Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Ιερέας ξεσπά: «Όλοι οι άθεοι παίρνουν συντάξεις 7-8 χιλιάδες ευρώ τον μήνα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Έναν λόγο διαφορετικό από τους συνηθισμένους εκφώνησε ένας ιερέας στη Ρόδο, από την ενορία του Αγίου Παντελεήμονα στην Παλιά Πόλη.

«Όλοι ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά, γιατί αν δεν χωνεύουμε ο ένας τον άλλον δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα. Όλοι οι άθεοι παίρνουν συντάξεις 7-8 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Είναι άθεοι, κλέφτες, απατεώνες. Δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και μας διοικούν αυτά τα ρεμάλια» είπε χαρακτηριστικά ο ιερέας.

Δείτε το βίντεο:
.

4 σχόλια:

  1. θα τιμωρηθουν παπα μου.Θα πανε στην κόλαση.Το έχω κανονισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παπα μου τι αξια εχουν τα υλικα αγαθα κοντα στη σωτηρια της ψυχης ειμαι σιγουρος οτι θα επισρεψεις στο κρατος τον μισθο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώσε γκάζια πάτερ χαχαχαχαχαχα...ποιμαντικά μπορεί να μην είναι σωστό αλλά...εδώ μας έχουν ξεσκίσει και δε μιλάμε στον πάτερ που έχει και δίκιο θα βγάλουμε τον...καθωσπρεπισμό μας;χαχαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News