Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Προγραμματισμός για να κλείσουν οι λακκούβες στην Σωσάνδρα

Η Σωσάνδρα είναι από τα χωριά που θα γίνει παρέμβαση

Με προγραμματισμό και μεθοδικότητα ετοιμάζει ο Δήμος Αλμωπίας τη μελέτη για τη συντήρηση του οδικού δικτύου για το 2017 από το Τεχνικό Πρόγραμμα.

Η Σωσάνδρα είναι ένα από τα χωριά που θα γίνει παρέμβαση.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων κ. Χρήστος Γεωργίου μαζί με τον Πρόεδρο της Σωσάνδρας κ. Νίκο Μήντση συνεργάστηκαν με στόχο την καταγραφή των λακκουβών, οι οποίες θα αποκατασταθούν.








4 σχόλια:

  1. Προεδρε τις λακουβες που ειναι στον δρομο μπροστα απο το σπιτι μου δεν βλεπω πουθενα και ανησυχω .Περιμενω απο την προεδρια επι Πασοη να γινει αποκατασταση , να ελπιζω τωρα η θα παμε για την επομενη τετραετια ? Μηπως δεν ειναι κεντρικος δρομος σαν καποιους αλλους που οδηγουν σε σπιτια και σε χωρους εργασιας ? Ολο το χωριο ΖΩΝΤΑΝΟΙ και ΝΕΚΡΟΙ απο τον δρομο αυτον περναν . Ελπιζω να εγινα κατανοητος . ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Όρμα πότε δήμαρχε;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προεδρε το δρομο διπλα στο φουρνο στη πλατεια, ειναι ο μονος που δεν εχει ασφαλτοστρωθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News